Karadağ Teknik Direktörü: "Sizi uğraştıracağız" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Karadağ Teknik Direktörü: "Sizi uğraştıracağız"


Göz dağı verdi

Karadağ Teknik Direktörü: Sizi uğraştıracağız​



Karadağ Teknik Direktörü Miodrag Radulovic, "Türkiye ile büyük bir maça çıkacağız, Avrupa'nın en iyi takımlarından futbolcuları var" dedi.


2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde yarın A Milli Takım ile karşılaşacak Karadağ'da teknik direktör Miodrag Radulovic, açıklamalarda bulundu. Miodrag Radulovic, "Burada kendinizi, kendi memleketiniz gibi görün. Fakat sizi uğraştıracağız, bu maçı unutmamanız için Türkiye'yi yenmek istiyoruz. Karadağ Milli Takımı olarak Hollanda'ya karşı puan alarak Türkiye'ye yardımcı olduk. Şaka bir tarafa Türkiye ile büyük bir maça çıkacağız. Avrupa'nın en iyi takımlarından futbolcuları var. Türkiye'yi saygı duyarak takip ediyorum. Yeni antrenör geldi, sistem değişti. Yarın akşamki maçtan bütün seyirciler çok memnun kalacaktır. Yeni bir Türkiye Milli Takımı oldu. Eskiden Türkiye bireysel ayaklarla sonuca gidiyordu. Şimdi kollektif bir takım oldu. Hücumcu bir takım oldu. Fakat karşısında da bizim gibi genç ve istekli bir takım olacaktır. Seyirciler yarın akşama çok güzel bir maç izleyecek" diye konuştu.

Miodrag Radulovic, takımdaki eksikler ile igili olarak ise "Maalesef Jovetic ve Marusic olmayacak. Bizim için çok büyük bir handikap. Fakat büyük bir motivasyon olacak. Büyük bir seyirci desteğiyle zannediyorum ki bu maçtan galip geleceğiz" şeklinde konuştu.

D4k1NfNW4AAQh-f

 
Hollanda zorlandıysa bizimkilerin de zorlanması sürpriz olmaz. Karadağ'a Cebelitarık muamelesi yapmamak lazım.

Bu arada ŞG'nin postalanması çok isabetli oldu. 1990'larda td'lik yapan adamların artık ne kadar yetersiz kaldigi çok açık değil mi?
 
"Eskiden Türkiye bireysel ayaklarla sonuca gidiyordu. Şimdi kollektif bir takım oldu. Hücumcu bir takım oldu. "
 
Yenilmemiz hic sasirtici olmaz. Icerde yenemedik zaten. Daha 2 gün önce hollanda da yenemedi. Karadag öyle yabana atilacak takim degil.
Ben bizimkilerden cok hollandaya güveniyorum zaten. Onlar norveci yenerse bizim macin bir önemi kalmayacak (fark yemeyecegimizi farzediyorum)
 
Üst Alt