Karne Hediyesi PlayStation - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Karne Hediyesi PlayStation


hepinize çok çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hepiniz ayrı ayrı kralsınız. :tbr:kaçgündür edinemediğim bilgileri 20 dkda aldım sayenizde.

ps4 alıcam şimdi lazım olmasada ilerde mutlaka lazım olacak özellikleri vardır. Sonra oğlum baba şu yok mu bu yok mu diye :)

kampanya ve fiyat araştırayım o zaman ben. 2.el de bakayım.
 
oğlum için alıyorum ama ben de oynarım eskiden medal of honor oynardım ps2 de arkadaşta bunun gibi savaş oyunları oynarım herhalde
Üstad sana PS4 normal model yeterli. 4K Televizyonun olsa bile PS4 Pro öyle cok da büyük bir fark koymuyor ortaya. 500 GB 1 TB (1000 GB) olayina gelince, kac tane oyun yükleyecegine bagli. Oyun basi 80 ile 100 GB arasi düsün. Herhangi bir oyunu silip yerine bir baska oyun yükleyebiliyorsun, yani 500 GB ile 1 TB arasinda cok fiyat farki var ise 500 GB olan ile de idare edersin.
 
Öncelikle ps4 alırken garantisine bakmanız önemli. Ps4 alırken 2 tür garanti vardır. Eurasia ve İthalatçı garantili. Eurasia garantisi resmi Sony garantisidir bir sıkıntı yaşarsanız Sony direkt olarak ilgilenir. İhtalatçı garantide ise aldığınız yer ilgilenir. Teknosa, MediaMarkt gibi yerlerden alırsanız Eurasia garantisi vardır ve doğal olarak fiyatları ithalatçı garantiye göre biraz daha pahalıdır. Ben 3.5 yıl önce Kadıköyden ithalatçı garantili almıştım 1100 TL'ye hiçbir problem yaşamadım aldığınız yerin güvenilir olması önemli. İkinci olarak 4K TV'niz yoksa PS4 pro almanıza gerek yok PS4 iş görecektir. Oyunları kutulu da alsanız online da alsanız ps4'e veri yüklemesi yapıyor bu yüzden 1 tb almanız sizin için daha iyi olabilir. 500 gb alırsanız ortalama 8-9 oyun arşivine sahip olursunuz. Ben sadece fifa oynuyorum diğer oyunları da bitirip satıyorum o yüzden 500 gb bana yetiyor.
 
Üst Alt