Kasımpaşa Maçının Hakemi Ali Palabıyık! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kasımpaşa Maçının Hakemi Ali Palabıyık!


1568201458741.png

Galatasaray, Süper Lig Cemil Usta Sezonu 4. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. 13 Eylül Cuma günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 20.30’da başlayacak.

Galatasaray - Kasımpaşa mücadelesini hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Erkan Özdamar görev alacak.

Ankara bölgesi hakemi olan Ali Palabıyık, daha önce 21 kez Galatasaray’ın oynadığı resmi maçlarda görev aldı. Palabıyık’ın yönettiği 21 maçta Galatasaray 10 galibiyet elde ederken, 5 kez sahadan mağlup ayrıldı. Kalan 6 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Galatasaraylı oyuncular 59 sarı, 4 kırmızı kartla cezalandırılırken rakip takım oyuncuları 57 sarı, 4 kırmızı kart gördü.

Ali Palabıyık son olarak 14 Nisan 2019’da Takımımızın Fenerbahçe’ye konuk olduğu mücadelede görev almıştı. Takımımız, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı.


galatasaray.org
 
Ulkenin acik ara en pisirik yonetiminin bizde olmasi ne kadar aci. Galatasaray kongresi bir sonraki secimde ne yapip edip tassakli bir yonetim secmeli.
 
Bizim yonetimden bir hareket gelmeyecegine gore is taraftara dusuyor. Bu serefsizin her dudugu isliklanmali. Kufur etmeden, istisnasiz her dudugu yogun islikla karsilasmaliki mac boyu baski altinda kalsin.
 
Alican'ın önderliğindeki şer ittifakı açık açık savaş açtı. Alican - Fiko - Göksel - Nihat dörtlüsü istedikleri gibi at koşturuyorlar. Alenen provoke ediyorlar. Büyük oyun dönüyor şu an. Geçen seneki korsan bildiri ile maskeler düşmüştü zaten. Şimdi açık açık yapıyorlar bir korkuları utanmaları da yok.
 
Üst Alt