Kasımpaşa Maçının Hakemi Belli Oldu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kasımpaşa Maçının Hakemi Belli Oldu!


cropped_content_cuneyt-cakir-uykusunda-bile-mac-yonetiyor_liVkSX9rjt018HT.jpg


Süper Lig 5.haftasında Galatasaray - Kasımpaşa maçını Cüneyt Çakır yönetecek.
 
Şimdiden bizim maça verdiler ki 5 hafta sonra ki büyük maçlardan birine rahat rahat yetişsin diye.

Umarim lehimize hata yapmazda derbilerde medya tarafından baskı altına alınmaz

Sürün yağlı surat!
 
Arena'da bu eyyamcının yönettiği bir Kasımpaşa maçımızı hatırlarım ki hatırlamasam daha iyi aslında :red: Tüpçünün tetikçiliğini yapmaz da adam gibi maç yönetir umarım. Yaparsa da sonuç ne olursa olsun hatta maçı kazansak dahi yönetim tarafından büyük tepki verilmeli ki hakemler ayağını şimdiden denk almaya başlasın.
 
Kesinlikle yandık, o malum Karabük maçından sonra bu adam nasıl hala bizim maça verilebiliyor? Yönetim çok pasif


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Eğer ezileceğini düşünen bi takım varsa Cüneyt çok işine yarar ezdirmeme psikolojisiyle güçlüyü ezer:)..
Her deplasman takımının seveceği hakemdir kendisi


Ama evimizdeki kasımpaşa maçına kasımpaşalı hakemde çıksa hakem son konuşulması gerekendir
 
Maça iyi başlarsak lehimize hata yapıp farklı galibiyete gölge düşürmeye çalışacaktır. Maç kötü giderse puan kaybedelim diye elinden geleni yapar.
 
Cüneyt Çakır'ı çok severim. Hem de çok. Adamdır. Adamın dibidir. Hayatım boyunca yaşayacağım en büyük utancı yaşamamı engelleyen büyük insandır. Yeri gelmişken anımı anlatayım.

12 Ağustos 2012. Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa karşılaşmasının oynandığı gün. Benim de askerliğimin ilk günü. Askerliğini yapanlar bilir ki ilk gün evrak işleri, kıyafet dağıtımı, koğuş tespiti koşuşturma derken çok yorgun olduğun gün olur.

O yorgun günün ardından saat 18.00'da komutan tüm bölüğü topladı, içtima yaptı. Bir tanesi ortalıkta yok. Adam köpürdü. Oranın gediklisi uzun dönem askerleri dört bir yana saldı ve adamı aradılar. Adam ankesörlü telefonda sevgilisiyle konuşurken bulmuşlar. İçtima alanına gelince komutan bu çocuğu çok ağır bir şekilde azarladı. Çocuğun gururunu kırdı diyebilirim.

O içtima sonunda herkes serbest kaldı. Saat 21.00 gibi susadım ve kantin nerededir acaba diye dışarı çıktım. Kışla çok büyük bir yer. Kenarda muhabbet eden askerlere kantini sordum. Tarif ettiler. Kapkaranlık bir arazide uzakta bir ışık. Yürümeye başladım. Yaklaştıkça sesler geliyordu. Maç sesini algılayınca süper kupa finalinin olduğunu hatırladım. Koşarak kantine girdim. En öne oturdum. Herkes bu ne yapıyor böyle bakışlarına aldırmadan izlemeye koyuldum. Kimse bir şey demedi. Süreyi çok hatırlamıyorum ama 60. dakika sonrasıydı. Olaylar oldu. Oyun durdu. Yaklaşık 5 dakika boyunca başlamadı. "Mustafa kalk git yat bu maç çok uzak daha yarın seni ne bekler belli değil; Cüneyt Çakır bu maçı zor bitirir" dedim kendi kendime ve koğuşa gittim. Bölüğe girer girmez bir ses bağırarak adımı okuyor. Adam üçüncü katta ben giriş katından sesi duydum. Merdivenleri üçer beşer çıkıyorum. Aklıma içtima alanında olanlar geldi tabi.

'Acaba ne kadardır beni arıyorlar' diye düşüne düşüne adamın yanına vardım. Çocuğa nefes nefese kalmış bir şekilde "beni kaç zamandır çağırıyorsun" diye sordum. Yeni seslendim abi cevabını verdi. Meğer bölük komutanı hoş geldin demek için çağırıyormuş. Gittik selamlaştık. Ciddiyim!

O maçta olaylar olmasa, Cüneyt Çakır maçı durdurmasa, maç heyecanlı bir şekilde devam etse ben o maçı bitirirdim. Ama o maç sonunda halim ne olurdu onu da allah bilir.
 
Üst Alt