Kasımpaşa'nın Gözü Eren Derdiyok'ta | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kasımpaşa'nın Gözü Eren Derdiyok'ta



5c40eebb66a97c69cb9ed912

Kasımpaşa, Mustafa Denizli'nin ısrarla istediği Eren Derdiyok için Galatasaray ile temasa geçecek.

İki yıl önce Kasımpaşa’dan Galatasaray’a transfer olan Eren Derdiyok’un eski takımına geri dönmesi için çalışmalar devam ediyor.

Diagne’ye mutlaka kaliteli bir alternatif almak isteyen teknik direktör Mustafa Denizli’nin yönetime Eren’in kadroya katılması yönünde rapor verdiği ve transferin gerçekleştirilmesi için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

fanatik
 
Gitmesin! Evet beni hastanelik eden bu adam gitmesin! Çünkü bu yönetim yerine adam alacak kalibrede görünmüyor. Evet Eren gibisini bile bulamayacaklar. Eren'in en azından 2-3 maçta bir sağına soluna çarpıp gol oluyor!
 
Beşiktaş maçında barajda eliyle topa dokunup penaltı yaptırmasını ve

Bir de evimizdeki Schalke maçında ilk yarının son dakikası topa iyi vuramayıp kaçırdığı golü unutmayacağım.
 
valla hiç hazetmediğim kazma bir adam eren. kalibreside bizde en fazla yedek olacak türden amma velakin, bu kasımpaşa denen açgözlü klübe bunu bedava vermeyi düşünüyorlarsa taraftar olarak elimiz yakanızda ey yönetim. sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala donka nasıl 2.5m euro verdiysek o 2.5m euroyuda almasını bilin ey zavallı Galatasaray yöneticileri. şu an elleri mahkum durumda erene. diagne en az 3-4 maç yok o yüzden ne yapıp edip ereni elimizden kapmaya çalışacaklar bedaya. sakın diyorum bakın sakın....
 
Donk'un sözleşmesinin bitmesine 6 ay varken 2 milyon euro istemişlerdi. Erenin de sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor, versinler 2 milyon euro alsınlar.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt