Kaybedenler Kulübü | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kaybedenler Kulübü


Cevap: Kaybedenler Kulübü



Başlığı görünce aklıma direk şu söz geldi. "Merhaba sayın dinleyici, sizinle daha önce......"
 
Cevap: Kaybedenler Kulübü



Çok sevindim şahsen, Sertaç artık programa öyle başlayacaklarını sanmıyorum ama. "Sesiniz tanıdık geliyor." diyecekler bence bundan sonra, malum Kaan Çaydamlı evli artık. :)
 
Cevap: Kaybedenler Kulübü



Bence sorun etmeyebilir. Yani ben olsam etmezdim :p Sesiniz tanıdık geliyor dediğinde karşıdan olumlu bir tepki geldiğinde eşi yine anlayacaktır. :)



Fakat Rtük'e takılabilirler. Kaybedenler Kulübüyle özdeşleşmiş bir kalıp çünkü o giriş.



"Merhaba sayın dinleyen, sizinle daha önce yatmış mıydık" :)
 
Cevap: Kaybedenler Kulübü



RTÜK de bir tuhaf valla. İstemeyen dinlemesin lan, programı da geç saatte yaparlarsa sorun olmamalı bence.
 
Cevap: Kaybedenler Kulübü



Yok Tamer, Kaan Çaydamlı bir röportajında söylemişti bunu ben de ona dayanarak söyledim. Hani tahmin değil bu. Röportaj da programın devam edip etmeyeceği sorulduğunda;



"Devam edemeyiz, çünkü dinleyenler benden -Merhaba sayın dinleyen, sizinle daha önce yatmış mıydık- sorusunu bekleyecekler ancak ben evlendiğimden beri bununla artık ilgilenmiyorum." demişti. Dinamo FM'de yaptıkları özel yayında da, "Sesiniz tanıdık geliyor." şeklinde giriş yaptılar hep. Bu söyleme rağmen programa devam etmeleri büyük ihtimalle 14 Mayıs'ta olan Yalnızlar Partisi'ndeki ısrarla olmuştur, bu yüzden yine de bu adamların ne yapacağı belli olmaz. :)



İnternet radyosu olarak yayın hayatına devam edecekmiş bu arada bunun sebebi de büyük ihtimal diğer radyo kanallarında buna kolay kolay izin çıkaramazlardı belki Dinamo FM bağımsız bir kurum olduğu için oradan izin çıkarabilirlerdi, böylesi daha iyi olmuş bence.
 
Üst Alt