Kaymakamlık Milli Güreşçiye Bebek Hediye Etti | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kaymakamlık Milli Güreşçiye Bebek Hediye Etti


Mehmet Emin Uzunosmanoğlu :

Bu fotoğrafı paylaşırken hiç ama hiç utanmıyorum.Bu fotoğraftan utanacak kişi de ben değilim.Bugün Sincan Kaymakamlığı Sincan ilçesinden kendi branşında milli sporcu olmuş 8 kişiyi çağırdı ve ödüllendireceğini söyledi.Bunun üzerine ,yıllarca alın teri döktüğümüz emek verdiğimiz ülkemizi en güzel şekilde temsil etmek için verdiğimiz çabalarımızın bir karşılığı olarak bir poşette hediyelerimiz verildi.Eve giderken poşeti açıp içindekileri gördüğüm an spora verilen değerin apaçık bittiğini ve bizimle dalga geçildiğini hissettim.Söyleyeceğim şeyler şaka değil yalan değil tamamen bugün yaşanılmış bir olaydır daha doğrusu alaydır.poşetten ne çıksa beğenirsiniz? Bildiğiniz oyuncak Bebek çıktı.Ben hala şoktayım hala inanamıyorum.Türkiye Şampiyonu Milli Güreşçi sıfatıyla gittiğim kaymakamlığın yanına oyuncak Bebek ile ödüllendirildim.Ata sporumuz güreşe verilen değerin bu olması beni çok ama çok üzdü.Vatanım uğruna yaptıklarımdan kesinlikle pişman değilim.Karşılığı olarak bu davranışı sergileyenlere YAZIKLAR OLSUN demekten ve bu şekilde tepkimi vermekten başka elimden gelen bişey yok.Arkadaşlar,Kardeşler benim hazırladığım bu gönderinin paylaşılmasını,sesimin daha çok duyulmasını ve hakkımızı geri almayı istiyorum.Eğer benim gibi düşünüyorsanız lütfen paylaşın ve sesimiz duyulsun ..

Oğretmencaps - Mehmet Emin Uzunosmanoğlu :

Bu fotoğrafı... | Facebook


19701970_1390949647658143_4602055379844659508_n.jpg
 
Hükümet güya muafazakar ama güres gittikce geri plana itiliyor. Zamaninda insanlar salonlar doldurup güres münasabakasi izlerdi, ama artik kimsenin taktigi yok.
 
Minderde rakipleri kündeye getireceğine, git evlen hanımı kündeye getir bebek yap, çoluk çocuğa karış mesajı verilmiş resmen.
 
Gerçek bebek bekliyodu heralde bu hezeyanın sebebi o olsa gerek

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Sirk ve ekmek.
Sporcular gladyatör, bizler birbirlerine üstün gelmeleri için çığıran seyirciler.
Ne bekliyorsun ki
 
"Ne bok işin var sabah akşam spor ile ilgileniyorsun len. Reis 3 çocuk yapın en az demedimi sizlere" mesajıdır bu bencede.
 
Üst Alt