Kayserispor Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kayserispor Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu


408b020309b74d49b713ed3aac93a03b.jpeg

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 18. haftasında Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktörümüz Fatih Terim yönetimindeki idmana koordinasyonlu ısınma ile başlandı. Daha sonra altıya üç dar alan oyunu oynandı. Ana bölümde sınırlı alanda taktik oyun gerçekleştirildi. Antrenman, rejenerasyon koşusu ve soğuma hareketleriyle tamamlandı.

Ahmet Çalık, tedavisinin ardından salonda kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Bafetimbi Gomis, tedavisinin ardından günü düz koşuyla geçirdi. Fernando Reges, kondisyonerler eşliğinde takımdan ayrı adaptasyon çalışması yaptı.

Galatasaray Futbol Takımı, Kayserispor karşılaşması için bu akşam saat 21.00’de sponsorumuz Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Kayseri’ye hareket ederek mücadele öncesi kampa girecek.

Galatasaray’ın Kayserispor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Hakan Balta, Garry Rodrigues, Koray Günter, Iasmin Latovlevici, Jason Denayer, Eray İşcan, Sofiane Feghouli.

Galatasaray.org
 
Gomis nerde akşam yürürken sakatlandı mı ne oldu arkadaş


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Antrenman öncesi belinde ağrı hisseden Ahmet Çalık ve sol üst arka adalesinde ağrı olan Bafetimbi Gomis'in, sağlık ekibi kontrolünde tedbir amaçlı olarak salonda çalıştığı aktarıldı. Saha çalışmalarına başlayan Fernando Reges'in ise fizyoterapistler ve kondisyonerler eşliğinde takımdan ayrı özel bir program dahilinde çalıştığı bilgisi verildi.
 
Biz bunu sezon başlamadan söyledik. Gomis makina değil yeri gelecek formsuz olacak, yeri gelecek sakatlanacak. Tek forvet ile yola çıkarsak olacağı budur

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt