"Kazanan Kadro Bozulmaz" Saçmalığı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

"Kazanan Kadro Bozulmaz" Saçmalığı


Gayet de bozulması gerekebildigini gördügümüz müsabakayı geçirdik. Elinde Feghouli gibi bir adam varken son 5 dk oyuna alıyorsun.Feghouli dedigin adamı bekin rahat cıkmasını önler, top tutar, ayaga oynar, calım atar her seyi yapar. Kanatlı düzene dönüs yapılmalı. Sag kanat zaman zaman islese de Garry'nin hataları sebebiyle yeterli verim elde edemiyoruz. Sol kanat zaten hemen hemen hic calısmıyor.

4-2-3-1:

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar/Denayer - Linnes
N'diaye - Fernando
Feghouli - Belhanda - Garry
Gomis

Belhanda hayalet olmaya devam ederse, 4-3-3:

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar/Denayer - Linnes
Tolga - Fernando
N'diaye
Feghouli Garry
Gomis
 
Saçmalık değil gerçektir. Olması gerekendir.

Yavaş yavaş Feghouli ve Denayer kadroya girmeliydi ve önümüzdeki haftadan itibaren de ilk 11'e gireceklerdir.
 
Forma adalati önemli. Feg oynasa sakatlansa. Sonra yav niye kadroyu bozuyor dersiniz. Feg 65 de giricekti ama Serdar sakatlanınca malesef aksadı.
 
Feguli daha erken girmesi lazımdı.
Ndiaye çıkmaması lazımdı.
Selcuk un girmemesi lazımdı.

Oyuncu değişikliği ve takımın geriye yaslanmasi bu sonucu dogurdu.
Antalya deplasmanı zordur. 11e girecek menez nasri gibi oyuncularla daha da zoelasacaktir.
Şuan öne geçtik ve berabere kaldık diye üzülürken, tam tersi yaşansaydi seviniyorduk.
Maçın hakkı onlardaydi. Beraberlik iyi sonuç Antalya deplasmanında.

GSCimbom Mobile App
 
Bozulmaz eyvallah kabul ancak, baktın biseyler yanlış gidiyor ikinci yarı duzeltirsin. Gidip saçma sapan değişiklikler yapmak garip olanı. Muhtemelen 1-0 bana yeter diye düşündü Tudor, ama o işler öyle olmuyor işte.
 
Bu konuyu acan arkadas bir futbol dahisi.

Kadro bozulmamasi degilde Selcuk Inan Diye bir kazmanin erken oyuna girme sacmaligi olsaydi daha mantikli olurdu.
 
Kardeşim kazanan kadro tabiki bozulmaz siz hiç insan psikolojisinden anlamaz mısınız?
Misal bugün Badou Ndiaye takımın bence canla başla oynayan nadir oyuncularındandı adamı yok yere çıkarttı,bu bile adamı bozar..
Aldığın adam yürüyen adam Selçuk bu bir hatadır..
Çıkmayı hakeden oyuncu Belhanda idi bugün bana göre..
Rezaletti..
Sen 3 maçtır çok iyi oynayan oyuncunu motive edeceksin eğer o adamlardan birini sahaya sürmesen takım olamazsın adalet duygusu olmaz orda..
 
Kazanan kadroyla başlaması olumluydu, formayı adaletli dağıtmazsan kimse kendini geliştirmeye çalışmaz, antrenmanları iplemez. Burada sıkıntı yok ama sahaya sürdüğün 11 bariz şekilde kötü oynuyorsa 50-55'ten sonra hatta devre arasında müdahale etmen lazım, çok geç kaldı. Sadece geç te kalmadı gitti selçuk'u aldı oyuna.
 
Saçmalıktır. Rakibin oyununa göre uygun oyuncuları seçer, oynatırsın. Ancak bugün çıkan kadro bence yanlış değildi. Sadece Serdar'ın oynamasını eleştiririm, onun yüzünden 1 değişiklik hakkımız güme gitti.

Bugün yanlış olan sahadaki oyuna müdahaledeki eksiklik. Geçtiğimiz haftalardaki diziliş ilk 15 dakka çalışmadıysa ısrar etmenin bi manası yok. Sahada değişiklik yapabilirsin. Atıyorum, Tolga'yı ortaya al Belhanda'yı sola çek. Olmadı mı? Garry'yi sola al Ndiaye sağa yakın oynasın, Tolga ortada. Antalya'nın oynamasına çok izin verdik. Saçmaydı.
 
Kazanan kadro bozulmsz bence de evet. Ama o maçın içinde de baktın olmuyor doğru değişiklikleri yapacaksın.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kazanan kadroyu sahaya sürmek ile alakalı bir sorun yok. Lakin kazanan kadro baktın bu maçta işlemiyor kazanamıyor o zaman hemen oyuna müdahale edip gerekli değişiklikleri yapmak zorundasın. Ha bu gerekli değişikliklerden kastım selçuk değil :red:

Tudor net bir biçimde 2 puan verdi bugün. Östersunds maçlarında hanesine yediği çiziklerden bir tane daha yedi. Bu maç gerçek anlamda saha kenarında bir hocaya ihtiyacımız olan ilk lig maçıydı ve onda da maalesef sıvadı.

Özeti biraz önce izledim. Gol dışında pozisyonumuz yok ve hatta kaleyi bulan şutumuz yok. Geç ve hatalı değişiklikler yapmayıp maçı 0-1 veya 0-2 bitirebilse kötü futbolun mazereti vardı. Milli ara dönüşü, Antalya'nın sıcağı nemi vs... gibi mazeretler kabul edilebilirdi lakin o avcunun içine gelen 3 puanı dahi almasını beceremedi. Yazık...
 
karamsarlıga düsmeye gerek yok skor kötü degil hoca hatasıyla macı verdik fakat gercek su

takımın sol tarafa hic yok linnes en az 10 tane korner verdi en az 10 disli rakipler olmayınca sol taraf sırıtmıyordu
 
Üst Alt