Kazım : "Bu bir rüya gibi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kazım : "Bu bir rüya gibi"


Galatasaray'a transfer olan Colin Kazım sarı-kırmızılı takımın televizyonuna çarpıcı açıklamalarda bulundu.



Galatasaray'ın yeni transferi Kazım Kazım sarı-kırmızılı takımın kampına katılmasının ardından Galatasaray Televizyonu'na özel açıklamalar yaptı.





İlk duygularını “Şu anda bu bir rüya gibi çünkü çok önemli bir kulübe geldiğimin farkındayım. Beni buraya çok büyük beklentilerle getirdiler. Beklentilere elimden geldiği kadarıyla en iyi şekilde cevap vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın” sözleriyle ifade eden Kazım Kazım, daha sonra şunları söyledi:



"Şu anda en büyük isteğim ve hayalim Galatasaray formasını, tabii önce antrenman formasını bir an önce üzerime geçirmek, takımla birlikte çalışmaya ve oynamaya başlamak. Çünkü bana güvenenler vardı ve bu güvenlerini boşa çıkarmayacağımı herkes görecek, bunu kanıtlamak istiyorum."



"Şu anda tek konsantre olduğum bu takımın başarısı ve Colin Kazım'ın Galatasaray formasıyla ne yapacağı, bunu da herkes görecek zaten. Şu anda benim için sizin de belirttiğiniz gibi, yeni bir sayfa açıldı.



Hem benim hem de ailem için yeni ve güzel bir sayfa açıldı. Galatasaray gibi büyük bir camiaya geldim. Aynı zamanda Galatasaray için de yeni bir sayfa açılıyor biliyorsunuz. Yeni ve çok güzel bir stada geçiliyor. O yüzden hem benim, hem de takımım açısından güzel bir sayfa olacaktır."



"Kesinlikle Colin Kazım'ın kim olduğunu, nasıl bir futbol oynadığını en iyi şekilde göstereceğim. Galatasaray şu anda içinde bulunduğu durumu hak etmiyor. Benim de yardımımla mutlaka daha iyi yerlere gelecektir. Böyle güzel bir formayı giydiğim için çok mutluyum.



Tek istediğim şey bir an önce takımda oynamaya başlamak, bir an önce antrenmanlara katılmak. Tek isteğim hem ailemin bana gösterdiği özeni, hem taraftarların hem de yönetimin bana olan güvenlerini boşa çıkarmadan Colin Kazım'ın neler yapabileceğini kanıtlamak.”



Kazım Kazım, Galatasaray'da 80 numaralı formayı giyecek.



Sporx
 
Cevap: Kazım : "Bu bir rüya gibi"



alın size disiplinli başarıya aç oyuncu saha içinde takım ruhunu da yansıtır çok iyi yani :eek:
 
Cevap: Kazım : "Bu bir rüya gibi"



Hadi lan sanki Real madrid e geldi anasını satayım laflara bak,altı üstü galatasaraydasın büyütecek bişey yok,avrupanın 3.,4.sınıf bi takımındasın işte.
 
Cevap: Kazım : "Bu bir rüya gibi"



Adam doğru demiş. Rüya gibi bu kadar enayi nasıl bir araya toplanmış anlamadım gitti.
 
Cevap: Kazım : "Bu bir rüya gibi"



Tek isteğim hem ailemin bana gösterdiği özeni, hem taraftarların hem de yönetimin bana olan güvenlerini boşa çıkarmadan Colin Kazım'ın neler yapabileceğini kanıtlamak.



Yok öyle bir dünya.
 
Cevap: Kazım : "Bu bir rüya gibi"



bu gstv de neyin pesinde anlamiyorum.



adam ne kadar az konusursa o kadar iyi, hem onun icin, hem bizim icin.



birak anasini satayim pesini.



bi ciksin oynasin, birseyler yapsin, öyle konussun.
 
Üst Alt