Kazım ve Eboue Neşe Kattı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kazım ve Eboue Neşe Kattı!


Galatasaray'da yeni transferler Emmanuel Eboue ve Engin Baytar'ın takımla birlikte çıktıkları idmanda sarı kırmızılılara çabuk adapte olduğu gözlendi.



eboue-3242.jpg




Galatasaray 3. etap hazırlık kampını Slovenya'nın Bled kasabasında sürdürüyor.

Galatasaraylı futbolcular günün ilk anrenmanında, teknik direktör Fatih Terim ve teknik heyet gözetiminde, istasyon çalışması yaptı.

Galatasaray'ın yeni transferleri Emanuel Eboue ve Engin Baytar'ın ise takıma çabuk adapte olduğu gözlendi. Eboue, antrenmanlarda Kazım Kazım ile şakalaşırken, Engin Baytar ise dün kampa katılmasına rağmen bugünkü antrenmanda rahat tavırlarıyla takıma uyum sağladığını gösterdi.

Antrenmanın son bölümde taktik ağırlıklı çift kale maç yapan Galatasaraylı futbolcular, teknik direktör Fatih Terim tarafından sık, sık uyarıldı. Maçı birçok kez yarıda kesen Terim, futbolcularına yapmaları gereken hareketleri gösterdi ve birçok futbolcuyu değişik alanlarda denedi.

Bugün Bled kasabasındaki yüksek hava sıcaklığı futbolcuları önemli derecede etkiledi. Antrenmanda sık sık su içme molası verildi. 1 saat 10 dakika süren antrenmanın ardından futbolcular dinlenmek üzere otellerine döndü.

Bu arada, Galatasaraylı taraftarlar bugün de takımlarını yalnız bırakmadı. Az sayıdaki Galatasaray taraftarı antrenmanı saha kenarından izledi.

Galatasaray bu akşam yapacağı akşam antrenmanını yerel saatle 18.30'da gerçekleştirecek.



AA
 
Cevap: Kazım ve Eboue Neşe Kattı!



Peki selçuk kimle takılıyo acaba Arda gitti yalnız mı kaldı lan yoksa..Ayrıca Eboue,Melo,Muslera neden diğer oyuncularla kaynaşmıyolar sadece Kazımla değil tüm takımla böyle olmalarını isterdim..
 
Cevap: Kazım ve Eboue Neşe Kattı!



Şu haberlere de ölüyorum. Zenci olunca hemen neşe katıyor zaten gerçi bu Eboue biraz sıfatsız ciddi bir eleman izlediğim kadarıyla.
 
Üst Alt