# Keisuke Honda | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Keisuke Honda


honda01.jpg
3450494646_dd6240407a.jpg




https://www.sportwereld.nl/voetbal/clubdossiers/vvv/3363429/VVV_laat_Honda_vertrekken.html





Ilk tercihi hollanda kuluplerinden yanaymis ama Galatasaray gibi buyuk bir kuluple kesinlikle oturup konusurum demis;)





TD Johan Neeskens gectigimiz carsamba ve cumartesi Hollandanin VVV takiminin maclarini izleyip, Japon Keisuke Honda hakkinda olumlu konusmus, tek engeli maliyeti;)







Honda zamanında gelecegin oyuncuları arasında gösterilmiş..Tolon turnuvasında yıldızı daha çok parlamış..Ortasahada çok yönlü bir oyuncu.
 
Cevap: Keisuke Honda



İnamatodan sonra bir Japonu daha kaldıramam:D şaka maka bu adama gelecegin Nakamurası diyorlar faydalı olabilir
 
Cevap: Keisuke Honda



Hocam bu arkadas ın oynadigi mevki tam ihtiyacimiz olan bolgeler.



Ama bu arkadas gelirse Emre Colak yedege gider....
 
Cevap: # Keisuke Honda



İşte Cimbom'un gündemindeki Japon bombacı!

Orta sahaya takviye arayan Galatasaray'ın, Japonya Milli Takımı oyuncusu Keisuke Honda'yı istediği ortaya çıktı. Rijkaard'ın yardımcısı Neeskens'in, Honda'yı Hollanda'da izlediği belirtirken, genç oyuncudan da G.Saray açıklaması geldi.

13.Tem.2009 10:17:12





Galatasaray'da gündem Honda. Lincoln'ün gönderilmesinin ardından orta sahaya yeni bir hücum ağırlıklı oyuncu aramaya başlayan sarı-kırmızılı takımın, Hollanda Birinci Lig takımlarından VVV-Venlo'da forma giyen Japon futbolcu Keisuke Honda'ya resmen talip olduğu öğrenildi.



Hollanda basınına yansıyan haberlerde, Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Johan Neeskens'in, Cumartesi günü Hollanda'ya giderek, Venlo'nun Venray takımıyla oynadığı hazırlık karşılaşmasında Honda'yı çıplak gözle izlediği ifade edilirken, konuya ilişkin görüşleri sorulan Honda, "Galatasaray gibi bir takımla büyük bir memnuniyetle görüşürüm" şeklinde konuştu.



Bonservis bedelinin 10 milyon avro civarında olduğu öğrenilen Honda'nın peşinde PSV, Ajax, Twente ve AZ Alkmaar gibi Hollanda ekipleri de bulunuyor.



23 yaşındaki Honda, 2008-2009 sezonu başından bu yana formasını giydiği Venlo'yla 50 karşılaşmaya çıkarken, bu maçlarda 18 gol kaydetti. Çok hırslı oyun karakteriyle bilinen Honda, müthiş serbest vuruş golleriyle de tanınıyor. Honda geçtiğimiz yıldan bu yana düzenli olarak Japonya'nın A milli takımına da çağrılıyor.



Eğer Honda transferi gerçekleştirilirse, Galatasaray, Junichi Inamoto'dan sonra ikinci kez bir Japon futbolcuya kadrosunda yer vermiş olacak.



Goal.com
 
Cevap: # Keisuke Honda



eğer gerçekten istiyorsak alırız bu adamı psv-ajax da para olabilir ama Neeskens-Rijkaard da biz de.. Neeskens gerçekten izleyip yönetime bildirdiyse alabiliriz
 
Cevap: # Keisuke Honda



Ben bu adamı 1 kere şans eseri izledim. Ve bu oyuncunun nasıl büyük takımlarda oynamadığına hayret etmiştim. Mantıklı transfer yorumlarınada bu adamı yazdım diye hatırlıyorum umarım yanılmıyorumdur.



Tek maçlık performansı için diyebileceğim şey; çok akıllı oynuyor. Uzaktan acaip şut çekiyor. 30 metreden çektiği şut direğe çarpmıştı. pasları, ortaları iyi sayılır. Defansif yönü ise emin olun Ayhan'dan iyi. Zaten aptal oynayan Japon, Koreli vs bulamazsınız. :)



Ama sanırım en büyük eksiği şu ki, fiziği Arda gibi. Yani güçlü değildir.
 
Üst Alt