Keita hikayesi/GÜRCAN BİLGİÇ | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Keita hikayesi/GÜRCAN BİLGİÇ


Keita hikayesi



Keita ve Elano'nun Galatasaray'a beklentiler kadar getiri getiremeyeceğini düşündüğümü yazdım.



Futbolcu iki gol atınca, sevgili Levent Ağabey, (Tüzemen), giriş yazısına bu yorumu koydu. Öncelikle futbol bilgisine çok inandığım bir kişiden, bu kadar erken "kapak olsun" yazısı beklemezdim. Levent ağabey maç yazısının üstündeki sürmanşete baksa, Keita'nın "Estonyalı turistlere" karşı oynadığını bilirdi. O zaman kimin haklı olduğu nasıl anlaşılacak?

Galatasaray'ın daha zorlu ve dirençli takımlara karşı oynayacağı maçlarda, bu futbolcuların performansına bakılacak. Çünkü; Gaziantep'te tek adam geçemeyen Keita, Sami Yen'de,

Tallinn karşısında coşuyor.



Benim iddiam bu takımın yıldızı Arda'dır. Galatasaray'dan Arda'yı çıkardığınızda, maçı Keita döndürür mü?

Elano'yu daha görme fırsatı bulamadık. Top tekniği ve duran top yeteneğine hiçbir şey diyemeyeceğimiz bu oyuncunun, temposuzluğuna önce seyirci, sonra da Rijkaard acaba katlanabilecek mi? Bekleyip göreceğiz. Bu oyuncular küçük maçların büyük adamı mı, yoksa takımın lokomotifi mi?



Sabah
 
Cevap: Keita hikayesi/GÜRCAN BİLGİÇ



Bu adam hala konuşuyor mu? Bu akşam boyunun ölçüsünü iyice alır. Dua felan da etmiştir şimdi oynayamasın diye. Biri şu adama Lille'deki maç kasetlerini versin. Keita'yı anlarım biraz. Tamam Fransa Ligi izlememiş derim. Bir insan Premier Lig veya Brezilya milli takımını izlemeden nasıl yorumcu olur anlayabilmiş değilim.



Bu arada Antep ilk maçıydı ligde. Biraz alışma payı bırak. Estonya'da şov yapar tabi ilk maçta kral yaptı adamı demiş. 55 dakikada harcamış Keita'yı. Peki aradaki Denizli maçını ne yaptın çok bilmiş bilgiç bir hafta önce fener oynadı ya adam akıllı pozisyonları yoktu. O maçta nasıl oynadı onu da anlat. Neyse yarın da yazar Kayseri'yi deivid de ezer diye.
 
Cevap: Keita hikayesi/GÜRCAN BİLGİÇ



Daha neyin inadı bu Gürcanım,otur da futbol izle yahu.Gözün futbol görsün.



Ha tabi herşey iyi olunca size de ekmek kapısı kalmıyor değil mi???
 
Cevap: Keita hikayesi/GÜRCAN BİLGİÇ



Yahu bu adam bizim maçı izlemeden ne konuşuyor? Sion maçında İsviçre'deydi. Adam kadrolu fener muhabiri gibi fb tv ile beraber fenerin peşinde dolanıyo. Neden bizim hakkımızda yorum yapıyor. Keita dan ürktü anlaşılan:)
 
Cevap: Keita hikayesi/GÜRCAN BİLGİÇ



Ha bu arada bu Gürcan Antep maçının ligin açılış ve Keita nın takımla oynadığı iki ya da üçüncü doğru dürüst karşılaşma olduğunu da biliyordur umarım:) Keita Gürcan da zenci seviyormuş:) Göster şunlara popito..... hünerini:D
 
Cevap: Keita hikayesi/GÜRCAN BİLGİÇ



Keita ateşledi / LEVENT TÜZEMEN

sevgili kardeşim Gürcan Bilgiç'in kulakları İsviçre'de Sion-Fenerbahçe maçını izlerken Keita'nın iki golü sonrası çınlamıştır. Çünkü Gürcan, Gaziantep- Galatasaray maçından sonra Fildişili yıldız için şu yorumu yapmıştı:

"Alıcı gözüyle baktığımızda Keita'nın sezonu büyük hayal kırıklıkları ile geçirmesi kaçınılmaz görünüyor. Gaziantep'te Keita sahada yoktu. Oyun içinde rol almadığı gibi yaptığı top kayıplarıyla rakipten bile oynadı sayılır. Lyon böylesine bir oyuncudan vazgeçtiğine göre Galatasaray'ın da işi zor."



levent tüzemen gürcan bilgiçi iyi zıplatmış bu sözleriyle anlaşılan...

bu yüzden sayın tüzemene burdan kocaman bir alkış
 
Cevap: Keita hikayesi/GÜRCAN BİLGİÇ



Torpille spor yazarı olmuş, birilerinin köpeği olmayı kendine misyon edinmiş bilgiçten başka bir yorum beklemiyordum zaten....
 
Cevap: Keita hikayesi/GÜRCAN BİLGİÇ



Lucescu'dan nağmeler:''itler istedi diye atlar ölmezmiş''.Buda demek oluyor ki ne kadar konuşursa konuşşun Keita cevabını veriyor ;).
 
Cevap: Keita hikayesi/GÜRCAN BİLGİÇ



Arsız olmuş bu spor yazarı olduğunu iddia eden şahıs. Keita ne kadar da kapak taksa susmayacak anlaşılan.
 
Cevap: Keita hikayesi/GÜRCAN BİLGİÇ



Keita'ya futbolcu değil zayıf rakiplere karşı döktürüyormuş der.



Öve Öve bitiremediği Santos bakalım kimlere karşı oynamış;



Honved, Denizli, Sivas, Sion.



Kendisiyle çelişmek bu olsa gerek. :)
 
Cevap: Keita hikayesi/GÜRCAN BİLGİÇ



gülcan bilgiç sen git kendi takımınla ilgilen gelip spor yazarıyım diye oyuncularımızı kıskanma tafarlı yazarlarla işimiz yok bizim
 
Cevap: Keita hikayesi/GÜRCAN BİLGİÇ



Netanya ve Levadia ya toplam 3 gol attı bu adam.Denizli maçında 3 gol de de payı var.3 de kapanan takımlardı ya açılsalardı ne olacaktı

Bu kadar komiklik olmaz.Elanoya bile laf ediyor adam.

Antep maçı ligin ilk maçı salak mısın sen? Zaten de o maçtada takımı ileriye taşıyanların başında geliyor
 
Cevap: Keita hikayesi/GÜRCAN BİLGİÇ



Bu akşam Kayseri maçı var. Keita yine coşarsa bakalım nasıl döneklik yapacaksın Gürcan ? Keita'nın daha güçlü takımlara karşı mücadelesini biz oturup bekleriz ama kapağı yersen sen bu kapağı nasıl çıkaracaksın onu düşün ?
 
Üst Alt