Keita ve Elano satılıyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Keita ve Elano satılıyor


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın Dünya Kupası'nda gösterecekleri performansa göre fiyatlarının artmasını beklediği Keita ve Elano'yu elden çıkarmayı planladığı belirtildi. İki futbolcuya da teklifler geldiği, Elano için 9, Keita için de 8 milyon euro bonservis bedeli önerildiği ileri sürüldü. Sarı kırmızılıların teklifleri beklemeye aldığı ve Dünya Kupası sonrası değerlendirme yapmayı kararlaştırdığı ifade edildi. Güney Afrika'daki Dünya Kupası finallerinde Keita Fildişi Sahili, Elano da Brezilya milli takımının formasını giyiyor.



Yönetimin yabancı transferlerini bu iki futbolcudan gelecek parayla yapacağı bildirildi.



Galatasaray'ın Schalke ile yollarını ayıran Halil Altıntop ile görüşmelerinin sürdüğü, yıllık 2.5 milyon euro isteyen gurbetçi futbolcunun fiyat indirmesinin beklendiği bildirildi.



Lig TV
 
Cevap: Keita ve Elano satılıyor



Elanonun satalacağını biliyorduk saten ve razıydık ama Keita gitmesin eğer Keita giderse hücüm hattına takviye lazım Adnan POLAT diyor ki 2 transfer yapıp bitireceği Keita gidince hücüm hattına transfer lazım
 
Cevap: Keita ve Elano satılıyor



Satın satın.Ne yapmaya çalışıyorlar bunlar Bank Asya 1.ligden şampiyon takım mı çıkaracaklar.Doğru olduğuna inanmak istemiyorum.Bu tür haberlerin,ama satılırsa gerçekten seneye hiç bir maça gitmem.Kahveye bile,benim gibi futbol delisi bir adam bile takıma küsüyorsa geri kalanı da benzer tepki vereceğini tahmin edebiliyorum.Eğer para yok şampiyon olalım ayağı yapmak gibi bir planları varsa bizimkilerin yine bu sefer papaz pilav yemez.Öyle iyi takım kurmalıyız ki şampiyon olalım.
 
Cevap: Keita ve Elano satılıyor



Elano için gelen teklif iyi. Keita'ya gelen teklifin biraz daha yükselmesi lazım. İkisinden 20 milyon €+ gelir elde edersek, rahatlıkla zirveye oynayan bir takım yaratırız.
 
Cevap: Keita ve Elano satılıyor



Keita satılsın tabi aslanlar gibi Serdar Özkan var. :eek:

Keita gibisini asla 8 milyon €'ya bulamyız.
 
Cevap: Keita ve Elano satılıyor



Aslantepe'de yine 10 binlere oynarız.Biz 2 senedir transferde kademe atladık.Kargalarla dalga geçtik.Şimdi tam tersi.Ya arkadaş neden satarsın en iyi oyuncunu.Kulüp batıyor mu?Nerde o Türk Telekom'dan gelen 100 m dolar?
 
Cevap: Keita ve Elano satılıyor



"Elano için 9, Keita için de 8 milyon euro " Keita 8 Elano 9, Keita 8 Elano 9 Lig Tv'ye biraz itibar ederdim artık oda gözümde totomaç :)
 
Cevap: Keita ve Elano satılıyor



Amcaoğlunu sattırmayız :D



keitatakla.PNG
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt