GSC Scout - #Kelechi Iheanacho | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Tanıtmaya gerek yok. Futbolu takip eden hemen herkes tanıyordur zaten. Büyük yıldız olması beklenirken, çok geride kaldı. Bu sene Leicester'da ligde sadece 1 gol atabildi.

Satın almak çok zor ama kiralama şansımız var. Burada gerçekten fark yaratır. Hoca atlet oyunculardan iyi faydalanır. Merak ediyorum gelirse neler yapacağını..

Kelechi Iheanacho - Oyuncu profili 18/19
 
Onyekuru ile 1likte kiralanabilse harika olurdu. Fizik gücü ve yetenegiyle birlikte bizim ligde zorlanacagini sanmiyorum. Fatih Hoca'nin en cok sevdigi forvet tipidir.
 
Onyekuru ile 1likte kiralanabilse harika olurdu. Fizik gücü ve yetenegiyle birlikte bizim ligde zorlanacagini sanmiyorum. Fatih Hoca'nin en cok sevdigi forvet tipidir.

özellikle Cl'de bu ikili gerçekten fark yaratır. Aynı yaşta ve aynı milletin vatandaşılar. Uyumları da yüksek olur. Statik forvet kullanmak bence artık çok geride kaldı. Diagne satılıp bu ikili kiralansa efsane iş yaparız.
 
Satın alma opsiyonlu 1 ya da 2 senelik kiralanırsa büyük iş olur . 15 ve altı bir meblaya opsiyon koydurabilmek uygundur . Leicester 25'e aldı ama sonuçta iki senedir yararlanamadı ve geliştiremedi . Kendisinin ceza sahası koşuları pozisyon bulma özelliği oldukça iyi hızlı defans arkası koşu yapabilecek bir oyuncu .
 
Yerli oyuncu statüsünde sayılıyor bu özelliği yüzünden tutmak isteyebilirler

Şuan satmak isteseler sırf bu olaydan dolayı alacak takımlar var
 
bu sene 2 maçtır kadroda ama oynayamıyor. Falcao sonrası insanlarda hayal kırıklığı oluşturur ama satın alma opsiyonlu falan alınsa ben sevinirim açıkçası.

Fatih hoca böyle oyuncuları parlatmayı sever.
 
Üst Alt