Kerem Demirbay: "Son dakika kararımı değiştirdim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kerem Demirbay: "Son dakika kararımı değiştirdim"


Türk ve Alman Milli Takımları arasında hangi tercihi yapacağı uzun süredir merak edilen Hoffenheim'ın 23 yaşındaki orta sahası Kerem Demirbay, son dakika kararını değiştirerek Almanya Milli Takımı'nın formasını giyeceğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan başarılı oyuncunun Türk Milli Takımı'nda forma giyeceğine dair bir açıklama geldi. Sonrasında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kerem Demirbay'la ilgili kafa karıştıracak ifadeler kullandı. Son olarak Almanya Futbol Federasyonu ve oyuncunun kulübü Hoffenheim, genç futbolcunun Almanya Milli Takımı formasını giyeceğini duyurdu.

Konuyla ilgili ilk olarak TFF'den şu açıklama yapıldı:

Yurt dışındaki kulüplerde futbol oynayan Türk asıllı oyunculardan Kerem Demirbay, Türk Milli Takım forması giyecek. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından uzun süredir takip edilen ve Türk Milli Takımı'na kazandırılmak istenen Demirbay, resmi başvurusunu da yaptı. Bundesliga takımlarından Hoffenheim'da forma giyen genç oyuncu, bir kaç gün evvel yazılı olarak Türk Milli Takımı'nda oynamak istediğini Türkiye Futbol Federasyonu'na iletti. Fatih Terim'in yurt dışında oynayan oyunculara giden çağrı listesinde adı bulunan ve bir sonraki kampa davet edilen Kerem Demirbay'ın gerekli işlemleri tamamlandıktan sonra Kosova maçı kampına katılması bekleniyor.

Türkiye Futbol Direektörü Fatih Terim, Galatasaray efsanelerinin buluştuğu günde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Kerem Demirbay'la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Terim'in açıklamaları şöyle;


Karlsruhe Başkonssolosluğu bu sabah Kerem Demirbay'ı bekliyordu. Müracaat edecekti. Löw'ün Türk asıllı oyuncuları kadrosuna isteği bizi mutlu ediyor. Kerem Demirbay Türk Milli Takımı'nda oynamak istedi. Ben bu gelişmelerden sonra resmi olarak Hoffenheim kulübüne davet yazısı gönderdim. Resmi siteden açıkladılar. Ancak sonra ne hikmetse Kerem'e davet gelme yazısını resmi siteden geri çektiler. Ümit ederim bizi seçer. Sanıyorum TFF konuyla ilgili açıklama yapacak.

Almanya Federasyonu noktayı koydu

TFF'nin yaptığı açıklamadan 46 dakika sonrası Almanya Futbol Federasyonu ve Hoffenheim tarafından, Kerem Demirbay'ın Almanya Milli Takım forması giyeceği duyuruldu.

69Ajr3.jpg

Federasyon: Saygı duyuyoruz


Türkiye Futbol Federasyonu son olarak yaptığı açıklamada, Kerem Demirbay'ın ıslak imzalı belgesini yayınladı ve son olarak oyuncunun kararına saygı duyduklarını söyledi.

Açıklama şöyle:

Bundesliga takımlarından Hoffenheim'da forma giyen futbolcu Kerem Demirbay'la ilgili sitemizden yapılan açıklama ile eş zamanlı olarak Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de konuyla ilgili ayrıntılı bilgileri basınla paylaşmıştır. Aşağıda Kerem Demirbay'ın ıslak imzası ile Türk Milli Takımı'nı tercih ettiği belge, yasal sürece sokulmuşken, oyuncu 'son dakika' kararını değiştirdiğini duyurmuştur. Daha evvel Türk Milli takımında oynamak istediğini beyan eden, bunun için kendisiyle kurulan tüm diyaloglarda tavrını Türk Milli Takımı'ndan yana gösteren oyuncunun son dakika kararını değiştirmesine neden olan gerekçelerine saygı duyuyor ve futbol yaşantısında başarılar diliyoruz.

Kerem Demirbay açıklamada bulundu:


Kerem Demirbay, kararını değiştirip Almanya Milli Takımı’nı tercih ettiğini ifade etti. Kerem, “İki tarafa da ayıp olacak ama son dakika kararımı değiştirdim ve Almanya Milli Takımı’nı seçtim. Almanya kadrosuna çağrılmak benim için onur. Haberi aldığımda kulaklarıma inanamadım. Almanya tarafından seçilmek bana sürpriz oldu. Son bir yılda kendimi çok geliştirerek bu noktaya geldim” dedi.

Islak İmza:
http://www.tff.org/Resources/TFF/Auto/e8e0ca4b9bbe467084fdf2797933969e.pdf



Fanatik
 
çoğu oyuncu almanya'dan teklif bekliyor gelmeyince vatan-millet-sakarya edebiyatı yapıp Türk milli takımını seçiyor.bu herifte almanya teklif yapmasaydı aynı yolu izleyecekti!
 
Adını Kaypak olarak değiştirsin böyle karakterli(!) oyuncular lazım değil zaten milli takıma.

Türk milli takımında bile başarın yokken Kroos u Weigl ı Joshua Kimmich i mi kesebilecek! :confused:
Emre Can bile senden iyidir. Arada 1-2 frikik atıyorsun diye orda ilk11 oynayamazsın.
 
Son düzenleme:
iyi yapmış ft gibi bir futbol cahilinin eline düşüp birde bin bir kaprisini çekeceğine.Orada hak edersen oynayacağını bilirsin en azından.
 
Almancı üyeler keremin yaptığı yavşaklığı savunmasın boşuna ya almansın ya türksün kardeşim ayrıca adamlık vazifesinide yerine getirmemiştir bu kerem puştu söz verip son dakika karar değiştirmek hangi adamlığa sığıyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt