Kerem İnan'dan Lucescu'ya Tepki! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kerem İnan'dan Lucescu'ya Tepki!


5223816.jpg


Galatasaray'ın eski file bekçisi ve şu anda yorumculuk yapan Kerem İnan, kendisine ait sosyal medya hesabından A Millli Takım teknik direktörü Mircea Lucescu'nun açıklamalarına isyan etti.

A Spor'da yorumcu olarak görev yapan ve Galatasaray'ın eski kalecisi Kerem İnan, kendisine ait sosyal medya hesabından çarpıcı yorumlarda bulundu.

İnan, 2001'de Galatasaray'da beraber çalıştığı ve şimdi A Milli Takım teknik direktörlüğü görevini yapan Mircea Lucescu hakkında sert eleştirilerde bulunurken, tecrübeli teknik adamın yabancı oyuncu sınırı ile ilgili açıklamalarına eski bir gazete küpürü ile karşılık verdi.

İşte Kerem İnan'ın açıklamaları:

"21 yaşında başardık ama "Lucescu seni oynatırsam BASIN ne der" dedi ve kaleyi Mondragon'a verdi ve şu an A Milli Takım'da "Türkiye'de yabancı sınırı yok ben ne yapayım" diyor. Zamanında 21 yaşında kaleciyi oynatamamışsın, korkudan şimdi ne yapacaksın! Yazık türk futbolu kimlerden umut bekliyor!"

5223817.jpg


Fanatik
 
Senin oynadığın maçların bir kaçını hatırlıyorum o kadar rezildinki üçüncü kaleci mehmet bölükbaşı bile senden formayı çoğu maç almıştı andaval
 
Ayağında sivilce var diye maça çıkmayan tip değil mi bu? Neden ve nasıl zırvalayacak ortam buluyor bunun gibi gereksizler anlamıyorum.
 
Kuyruk acısının olması ile birlikte ben bu adamın konuşmalarını falan hiç beğenmiyorum TV ye çıkmasından beri.

Bu arada berbat bir kaleciydi.

sent via GSC
 
Barcelona ya da Liverpool deplasmanlarında kalede ben devleşebilirdim diyor yani.

Olabilirdi belki ama bence olmazdı be kerem

Alnitak Alnilam Mintaka
 
Dönemin Eray Iscani da bu herifti iste.

4-2 yenildigimiz Monaco macinda evlere senlik goller yemisti bu odun.
 
lesh herif,ayrica dondurmasi da baya berbat ifade etmeliyim ki

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt