# Kévin Gameiro | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Kévin Gameiro


81295978418.jpg



Galatasaray başkan adayı, attığı gollerle Fransa ligini kasıp kavuran 24 yaşındaki futbolcu için "Camiamıza ilk büyük hediyemiz olacak" dedi



Galatasaray'da 14 Mayıs'taki kongre için geri sayım sürerken başkan adaylarından Turgay Kıran, Fotomaç'ı ziyaret etti ve taraftarları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Camiaya, yıldız futbolcu transferiyle ilgili müjdeyi ilk kez Fotomaç aracılığıyla veren Kıran, "Stadı dolduracak, taraftarı coşturacak, ürün sattıracak ve Galatasaray'a başarılar kazandıracak çok önemli isimler listemizde yer alıyor. Bunların en başında da Lorient'li Kevin Gameiro var. Parasal konular da dahil olmak üzere Gameiro için yaptığımız görüşmelerde çok önemli mesafe katettik. Genel Kurul bize bu onurlu görevi verdiği taktirde, camiaya ilk büyük hediyemiz Gameiro olacak" diye konuştu.



Turgay Kıran, Fransız golcüyle PSG, Marsilya ve Sevilla gibi kulüplerin de ilgilendiğini hatırlatarak, "Onlar en fazla 12-13 milyon euro teklif etmiş. Biz gerekirse 15 milyon euro verip bu işi bitireceğiz" ifadesini kullandı. Kıran'ın transfer listesinin ilk sırasında yer alan 24 yaşındaki Gameiro, özellikle son iki sezondur Lorient formasıyla Fransa'da fırtınalar estiriyor. Geçen sezon 19, bu sezon 22 gol atan yıldız futbolcu, bitirici vuruşlarıyla biliniyor. Girdiği pozisyonların çok büyük bölümünü golle sonuçlandıran Gameiro, son dönemdeki müthiş çıkışıyla FransaMilli Takımı'nda da oynamaya başladı. "Golü adeta kokluyor" denilen Gameiro'nun sözleşmesi Haziran 2012'de sona eriyor.



103 maçta 48 gol

Rakip savunmaların korkulu rüyası olan 1.72 boyundaki Gameiro, 2005-08 sezonları arasında Strasbourg'da forma giydi ve 58 maçta 10 gol kaydetti. Gameiro asıl patlamayı yaptığı Lorient'te ise 103 maçta 48 gol attı.



Gameiro - Fotomaç
 
Cevap: # Kévin Gameiro



totomac uydurmuştur. iyide GS ın scoutları futbolcu secmiyormu? hangi başkan gelirse alınır zaten.
 
Cevap: # Kévin Gameiro



0:40 ve 1:20'deki golleri izleyin. müthis!



[video=youtube;XDKZgRM-0JA]https://www.youtube.com/watch?v=XDKZgRM-0JA[/video]
 
Üst Alt