# Kevin Prince Boateng | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Kevin Prince Boateng


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
196897.png



Adnan Sezgin, Dünya Kupası’nın parlayan isimlerinden Kevin Prince Boateng’in menajeri Roger Wietmann ile bugün Almanya’da masaya oturacak. Sarı kırmızılılar, geçen yıl 4.5 milyon Euro’ya takım değiştiren Ganalı için 3 milyon Euro önerecek.





ORTA sahasını Arnavutluk Milli Takımı’nın kaptanı Lorik Cana ile takviye eden Galatasaray, ikinci yabancı hakkını da aynı bölgede kullanma kararı aldı. Sarı kırmızılılar, İngiltere’nin Portsmouth takımında forma giyen Ganalı Kevin Prince Boateng’i renklerine bağlamak için harekete geçti.



Hollanda’da kamp yapılan otelde dün sabah Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ile bir araya gelen teknik direktör Frank Rijkaard, transferini istediği iki yabancının kampa yetiştirilmesi gerektiğini söyledi. Hollandalı çalıştırıcı, sadece Hürriyet’in görüntülediği bu buluşmada, ismi daha önce basına sızan Kolombiyalı kanat oyuncusu Juan Pablo Pino’nun yanı sıra, Ganalı Kevin Prince Boateng’i de istedi.



Bugün görüşecekler



Rijkaard’ın bu sözlerinin ardından çalışmalarını hızlandıran Adnan Sezgin, Boateng’in menajeri Roger Wietmann ile temasa geçti ve bugün Almanya’da görüşmek üzere randevulaştı. Galatasaray’ın eski futbolcusu Cassio Lincoln’ün de menajeri olan Wietmann ile yapılacak görüşmede anlaşma sağlandığı taktirde Ganalı orta saha oyuncusu, sarı kırmızılı formayı giyecek.



4.5 milyon Euro’ya satılmıştı



Geçtiğimiz yıl Tottenham’dan Porstmouth’a 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan Boateng, takımı Premier Lig’den düştüğü için ayrılmak istiyor ve Galatasaray’ın teklifine sıcak bakıyor. Sarı kırmızılıların 23 yaşındaki oyuncu için Portsmouth’a 3 milyon Euro teklif edeceği öğrenildi. Annesi Alman, babası Ganalı olan Kevin Prince Boateng, 2010 Dünya Kupası’nda çeyrek final oynama başarısını gösteren Gana Milli Takımı’nın en önemli oyuncuları arasında yer alıyor.





Maraton
 
Cevap: #Kevin Prince Boateng



keske gelse, cana-boateng ikilisi mukemmel olurdu, ustelik ofansa da katkisi olan bir futbolcu + savasci
 
Cevap: # Kevin Prince Boateng



Neden alamayalım? Takımı küme düştü geçen sezon. Ayrılması kesin. Ayrıca Portsmouth kayyum yönetiminde. Öyle astronomik bir bonservisi olması sözkonusu değil.
 
Cevap: # Kevin Prince Boateng



4 milyon euro'ya bitebilir bu transfer. Adam daha 23 yaşında. En az iki büyük transfer daha yapabilir. Boateng için kendini geliştirmesi açısından Galatasaray iyi bir tercih olur. Ayrıca Cana ve Boateng'li orta sahayı düşünemiyorum. Bu herifler birbirlerini gazlar saha içinde, gidip ezik emreye falan dalarlar. Alırsak bu adamı muhteşem bir iş yapmış oluruz.
 
Cevap: # Kevin Prince Boateng



neden alamayız??

etrafta dolanan transfer haberlerinden en havada karada yapabileceğimiz transferlerden biri bu
 
Cevap: # Kevin Prince Boateng



İyi oyuncu,bizede gelebilir ancak 3,5 milyon euro teklif ederse Adnan Sezgin'e değişik hareketler çekebilirler.Dünya kupasındaki performansı ile piyasası çok daha yüksek.
 
Cevap: # Kevin Prince Boateng



Kulübü Portsmouth kayyum tarafından yönetiliyor şu anda. Oyuncularını değerlerinin altında satacaklar ki kulübün borçları kapatılsın. Kimse gidip Boateng'e 10 milyon euro fiyat biçemez. Değeri nedir, 5 milyon Euro mu? Giden 4 milyona alır.
 
Cevap: # Kevin Prince Boateng



Bir kulüpten fazla isteyeni varsa söylediklerin hiçbir anlam ifade etmez,kayyum rekabet yasaları gereği en yüksek verene verecektir.Bilmem anlatabildimmi.Bu adamı isteyen 4-5 kulüp olduğu söyleniyor,Kayyum'a devredilen takımın oyuncuları akşam oldu böyle oldu hesabı satılmaz,değerlerinin bulması beklenir,hele birde bu oyuncu o takımın en iyi oyuncularından ve talibi çok olanlarındansa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt