Kewell ve Neill ile uzatılıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kewell ve Neill ile uzatılıyor!


Galatasaray, Teknik Direktör Hagi’nin talebi doğrultusunda Kewell ve Neill’in sezon sonunda bitecek sözleşmelerini uzatma kararı aldı. Sarı-kırmızılılar, Kewell’a 1, Neill’e 2 senelik imza attırmayı planlıyor





Cim-Bom, Harry Kewell ve Lucas Neill’i bırakmıyor. Sarı-kırmızılılar, performansları ve profesyonel yaşantılarıyla herkesin takdirini kazanan Avustralyalı yıldızların, 30 Haziran’da bitecek sözleşmelerini yenilemek için görüş birliğine vardı.

Kewell ve Neill’le sezon sonunda masaya oturmayı planlayan yönetim, Teknik Direktör Gheorghe Hagi’den gelen talep üzerine tecrübeli oyuncularla görüşmelere başlama kararı aldı.

Karaciğer rahatsızlığı ve sakatlıkları yüzünden zaman zaman takımdan uzak kalan Kewell’ın son dönemde artan performansının alınan kararda etkili olduğu ifade edildi. 32 yaşındaki futbolcunun sağlık sorunlarını en aza indirmesi, Hagi ve yönetimin, Kewell’a bakışını değiştirdi. Sezon başında yapılan 1 yıllık sözleşme karşılığında 1 milyon 80 bin euro sabit ücret ve 30 bin euro maç başı ödeme yapılan Avustralyalı futbolcunun, oyuncu eşi Sheree Murphy’yi de ikna ettiği ve 1 yıl daha İstanbul‘da kalmayı planladığı ortaya çıktı.

Kewell’ın yanı sıra, Galatasaray’ın vazgeçilmezleri arasında yer alan Lucas Neill’in de takımda kalması kesinleşti. Asya Kupası’ndan döndükten sonra Hagi tarafından ön liberoda denenen ve burada da başarılı olan Neill’e 2 yıllık sözleşme teklif edileceği vurgulandı.

Bu arada Cim-Bom’da sözleşmeleri bitecek diğer futbolcular Gökhan Zan ve Barış Özbek’in durumları ise sezon sonu netleşecek.







Milliyet
 
Galatasaray'ın başarılı Avustralyalı oyuncuları Harry Kewell ve Lucas Neill ile sezon sonunda sözleşme uzatacağı öğrenildi.





Cim-Bom, Harry Kewell ve Lucas Neill'i bırakmıyor. Sarı-kırmızılılar, performansları ve profesyonel yaşantılarıyla herkesin takdirini kazanan Avustralyalı yıldızların, 30 Haziran'da bitecek sözleşmelerini yenilemek için görüş birliğine vardı.



Kewell ve Neill'le sezon sonunda masaya oturmayı planlayan yönetim, Teknik Direktör Gheorghe Hagi'den gelen talep üzerine tecrübeli oyuncularla görüşmelere başlama kararı aldı.



Karaciğer rahatsızlığı ve sakatlıkları yüzünden zaman zaman takımdan uzak kalan Kewell'ın son dönemde artan performansının alınan kararda etkili olduğu ifade edildi.



32 yaşındaki futbolcunun sağlık sorunlarını en aza indirmesi, Hagi ve yönetimin, Kewell'a bakışını değiştirdi. Sezon başında yapılan 1 yıllık sözleşme karşılığında 1 milyon 80 bin euro sabit ücret ve 30 bin euro maç başı ödeme yapılan Avustralyalı futbolcunun, oyuncu eşi Sheree Murphy'yi de ikna ettiği ve 1 yıl daha İstanbul‘da kalmayı planladığı ortaya çıktı.



Kewell'ın yanı sıra, Galatasaray'ın vazgeçilmezleri arasında yer alan Lucas Neill'in de takımda kalması kesinleşti. Asya Kupası'ndan döndükten sonra Hagi tarafından ön liberoda denenen ve burada da başarılı olan Neill'e 2 yıllık sözleşme teklif edileceği vurgulandı.



Bu arada Cim-Bom'da sözleşmeleri bitecek diğer futbolcular Gökhan Zan ve Barış Özbek'in durumları ise sezon sonu netleşecek.



Sporx
 
Cevap: Kewell ve Neill ile uzatılıyor!



Uzatmayip gencini alin diyecemde bu yonetime guven olmaz, gokhan zan var diye kimseyi almazlar defansa
 
Cevap: Kewell ve Neill ile uzatılıyor!



Neill tamamda. Kewell ile artık yolun sonuna gelindiğini düşünüyorum. Güzel bir veda ile yollarımız ayrılmalı. Ama halen Aydından birşeyler bekliyorsa yönetim, Kewell ın ölüsünün Aydından daha iyi olacağını bilmeli.
 
Cevap: Kewell ve Neill ile uzatılıyor!



Hadi artık bir an önce! Son zamanlar da alınan en önemli kararlardan biri olur.
 
Cevap: Kewell ve Neill ile uzatılıyor!



Neill kesin kalmalı.Yanına da Serdar Kesimal ne olursa olsun alınmalı.Ben bu kadar iyi stoper görmedim son yıllarda Türkiye'de.
 
Üst Alt