Khacheridi Aslan Gibi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Khacheridi Aslan Gibi!


6_sport-1-kanalindan-galatasaray-iddiasi_14828727997.jpg

Dinamo Kiev’in teklifini geri çeviren Khacheridi’nin G.Saray ile anlaştığı ve Türkler sayesinde ülkenin zenginleri arasına gireceği iddia edildi.


Igor Tudor'un istediği, uzun boylu ve "korkunç" stoper tarifine birebir uyan Evgen Khacheridi transferinde sona geliyor.

Ukrayna'da yayın yapan 1+1 kanalı yaklaşık bir ay önce Dinamo Kiev'le sözleşmesini Galatasaray'a söz verdiği için uzatmadığını iddia ettiği 1.98'luk stoperin, Ukrayna'nın en fazla kazanan oyuncularından birisi olacağını iddia etti.

ÜLKENİN ZENGİNLERİ ARASINA GİRECEK

29 yaşındaki Ukraynalı oyuncunun Türkler sayesinde ülkenin zenginleri arasına gireceği belirtildi.

Khacheridi'nin menajeri Evgen Shablii'ye dayandırılan haberde, Shablii'nin tüm belgeleri hazırladığı belirtildi. Şu anda belgelerin tercümesi üzerinde çalışıldığı, Khacheridi'nin avukatının da incelemesinden sonra işlemin sonuçlanacağı ileri sürüldü.

HAVA TOPLARINA HAKİM

Dinamo Kiev defterini kapatmaya hazırlanan Khacheridi'nin, 1.98 metrelik boyu ile Galatasaray'ın yüksek top zafiyetine çözüm olması planlanıyor. Sözleşmesi haziran ayında bitecek olan oyuncu, kariyeri boyunca 209 maça çıkarken 7 gol atıp, 1 de asist yaptı.
 
Kariyer istatistiği iyi değil. O boyla 209 macta 7 gol çok kotu bir rakam.. Bizim Chedjue, H.Balta bile daha çok atmıştır. Ama oyunu nasıl, agır mı, kıvrak mı, ayagı duzgun mu, tekniği iyi mi bakmak lazım. Insallah bonservisi yok diye gereksiz , boş bir adam çıkmaz.
 
uzun boylu stoper tam aradığımız defanstır. Servet vardı bilen bilir ağır ve yeteneksizdi ama boyu ve gücü sayesinde oynuyordu. GELSİN.
 
İnşallah olur şu transfer tam bize göre. Adamın bonservisi yok bir defa ve tam bizim defansa ilaç olabilecek nitelikte bir stoper. Yani 500 bin Euro fazlasını versen de zarar etmiş olmazsın.
 
Abi adamın boyu uzun diye çok iyi kafa golü atıyor diye bir şey mi olacak illa ki.

Chedjou atıyor ama defansta kafa toplarının %20'sini bile süpüremiyor.
 
Az gol atiyorsa atsin. Adamin ilk görevi defans.

Mesela bizim Chedjou'nun ofans daki hava hakimiyeti ile defans daki hava hakimiyeti arasinda daglar kadar fark var.

Ne yazik ki Chedjou da ters orantili, ofans da iyi defans da berbat. Bize defans da hava hakimiyeti, etraf kontrolü, rakip takibi iyi olan bir stoper lazim mutlaka.
 
Abi adamın boyu uzun diye çok iyi kafa golü atıyor diye bir şey mi olacak illa ki.

Chedjou atıyor ama defansta kafa toplarının %20'sini bile süpüremiyor.

Christopher Jullien derim reis ben ne ikili mücadelelerde ne hava topunda kimseye geçit vermez bu ligde hem yaşı genç hemde 1,96 m boyuna rağmen bayağı hızlı
 
Üst Alt