Kilo Alma Sorunu Olanlar - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kilo Alma Sorunu Olanlar


eğer 25 yaş altı iseniz ve kilo almaya çalışıyorsanız uğraşmayın 30 yaşından önce ideal kilonuza erişemezsiniz.

spor yapın protein alın ayda 1kg dan fazla almayın.
 
Şekerli gıdalarla kilo almayın kesinlikle.

Kilo almak istiyorsanız spora başlayın ve protein ağırlıklı yiyin. Sabah kahvaltınız kesinlikle zengin olmalı ve ara öğünleri aksatmamalısınız. Günde en az 1 bardak süt içip, 1 kase yoğurt yiyin. Bunun yanında bol bol kuruyemiş yeyin normal beslenmenize ek.

Kuruyemiş en sağlıklı kilo alma yoludur.
intake tamam da en önemli hususu atlamışsın , outtake, yani kalori harcama açısından.. :)
 
Olcan kadar var evet :) kilo almayı düşünmüyorum açıkçası. 100 kiloya inmek isterdim de ne yapsam olmuyor. Tuhaf şekilde 1-2 kilo inip çıkıp sabit aynı kiloda buluyorum kendimi yıl içinde.
Neyse sorun değil okadar da, tuhaf bir durum olduğu için bu konuda boş boş yazdık işte :)

Aslolan Galatasaray !!!

kilo vermek istiyorsan, yemeden kes. 1 tabak yiyorsan yarım tabak yap. Belli süre içerisinde istediğin kiloya ulaşırsın. ;)
 
Gıda Mühendisi olarak ( bir zamanlar diyetisyen olarak da görev yapabiliyorduk) kilo almak veya vermek isteyenlere belli bir ücret mukabilinde danışmanlık yapılır.:asd22:
 
forumumuzda 2 3 kuruşun lafını etmeyerek
yardıma ihtiyaç olanlara
yardım eli uzatalım bu mübarek günde

eLN8Q.gif
 
Karbonhidrat yiyin lan işte baklava börek gömün, zaten 30 ları geçince ne yesem kilo almıyorum lafı yerine su içsem yarıyor dersiniz
 
intake tamam da en önemli hususu atlamışsın , outtake, yani kalori harcama açısından.. :)
Hocam, bunun analizine ihtiyaç var o konuda bazal metabolizma ölçümü yaptırılabilir. Mesela 1800 civarı benim, ona rağmen istedim mi kilo almam oldukça kolay.

İki aşamada gerçekleşmeli önce mevcut beslenme düzeni düzeltilmeli daha sonra da ara öğünlere kuruyemiş gibi atıştırmalar eklenmeli. İnsanlar 3-4 gün bunu yapıp sonra kilo alamıyorum diyorlar, insan vücudu sistrmatik çalışır ve istikrara ihtiyacı vardır.
 
Üst Alt