Kim bu Nezihi Boloğlu ? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kim bu Nezihi Boloğlu ?


Galatasaray’da herkes gidiyor bir tek o kalıyor. Yönetimler düşüyor, teknik direktörler gidiyor, sağlık ekibi gidiyor, kaleciler gidiyor ama o hep kalıyor..

Garip!! Hem de çok garip !!!!!



Galatasaray da yıllardır kaleci antrenörlüğü yapan Nezihi Boloğlu kimden torpillidir bilmem ama bildiğim bir şey var, o da yıllardır bu kulüpte çalışıyor olması ..Hak ediyor mu, etmiyor mu? Sizin taktirinize bırakıyorum..



Nice başkan, teknik direktör, sağlık ekibi, nice kaleci bu takımdan ayrıldı ama o hala görevine devam ediyor…

“Başarılı bir insan mı” derseniz.. Galatasaray’a gelen kalecileri gördükçe ve gösterdikleri performansla pek de başarılı bir antrenör olduğunu söyleyemeyiz…



Mondragon dışında Galatasaray‘a gelen kalecilere ne verdiği tartışılır ?..

Ha!! Mondragon’a da bir şey vermediğine adım gibi eminim.. O iyi bir kaleci olduğu için Nezihi hocanın başarısızlığı gözükmüyordu.. Başarısızlığı şu anki kalecilerde ortaya çıktı.. İtalyan kaleci De Sanctis Napoli’de harikalar yaratıyor. O da tıpkı değerleri gibi başarısız olduğu için gönderildi…. Ama İtalya’da çok başarılı neden? Bunlar sorgulanmalı diye düşünüyorum…



Herkes kalecileri suçlu buldu.. Kalecileri günah keçisi ilan etti.. Ama kimse onun hakkında tek kelime bile etmedi… Belki de tek suçlu o.

Zaten Galatasaray’ın kalesini koruduğu dönemlerde de iyi bir kaleci değildi. Yıllarca Hayrettin ve Stauce’nin yedeği oldu…

Belki kalecileri iyi çalıştırmıyor..Ya da herkes iyi bir hoca olmadığını biliyor. Ama emir büyük yerden misali, kimse dokunamıyor olabilir..



Bu benim fikrim. Çünkü aklıma başka bir şey gelmiyor. Hatta birkaç arkadaşım daha benimle aynı fikirde. Bunu öğrenmenin tek yolu yönetimden birilerinin kalecilerle birer bir konuşup, Nezihi hocadan memnun olup olmadığını, iyi çalıştırıp çalıştırmadığını sormaktır…



Ben olsam sormadan hemen kapının önüne koyarım.. Koskoca Galatasaray bir Nezihi Boloğluna mı kaldı ?.. Baksana Ufuk Ceylan ve Aykut Erçetin bir arpa boyu yolu ilerleyemediler… Ufuk bu camiaya yeni geldi ama Aykut yıllardır bu camianın içinde ve hala yedek. Demek ki iyi çalıştırılmıyorlar veya kaleci antrenörünün kapasitesi bu kadar.. Baksanıza kaleciler hala evlere şenlik...



Bakın Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Beşiktaş’ın kalecileri Rüştü, Cenk, Trabzonspor’un kalecisi Onur Kıvrak ne kadar başarılı. Yabancı kaleciye bile ihtiyaç duymuyorlar.. Ne güzel..



Başarılarında kendisini çalıştıran antrenörlerinde büyük payı var sanırım.. Ama Galatasaray’a bakıyorum. En ufak bir başarısızlıkta ya sağlık heyeti değişiyor, ya teknik direktörler gidiyor. Ama kaleci antrenörü hiç değişmiyor.. Sanki kulübün tapusunu almış.. Ama hala bir Allah’ın kulu da sormuyor bu adam nasıl, başarılı mı diye ?



Bir sürü kaleci transfer edildi, gönderildi. Ama o hala görevinin başında..

Çok ilginç gerçekten..



Galatasaray kalecilerden bir verim alamıyorsa bunda bence kaleci antrenörü de sorgulanmalı ya da görevine son verilmeli. Kimsenin aklına gelmediyse bir hatırlatalım dedik. Belki Nezihi hoca giderse, gelen hoca Türk futboluna iyi kaleciler kazandırır. Ama bunun için Nezihi hocanın görevinden alınması gerekiyor..



Şimdi Galatasaray de genel kurul var.. Yeni yönetime tavsiyem göreve gelir gelmez, ilk icraatınız Nezihi Boloğlu’yla yollarınızı bir an önce ayırın..



Yoksa sizin de başınız çok ağrır...





Selahattin EKREKLİ-Ajansspor



Görüşe katılıyorum hatta bu konu benimde sık sık aklıma geliyordu ama Fener'in kaleci antranörü Nurettin YILDIZ çok iyi kalecimiydi de bu kadar iyi kaleciler yetişiyor oradan diye bir soru gelmiyor değil insanın aklına.
 
Cevap: Kim bu Nezihi Boloğlu ?



Sparta Praha'dan aynı macta kapattıgı köseden 2 gol yiyip elenmemizi saglayan, en az Ufuk ve Aykut kadar kalecilikten uzak eski bir sporcumuz.
 
Cevap: Kim bu Nezihi Boloğlu ?



bu adam galatasaraya son 3 yılda gelen bütün kalecileri harcayan adam kısaca rijkaard ı bile gönderen adam desem çok mu ağır olur? :)
 
Cevap: Kim bu Nezihi Boloğlu ?



Barış'ın veya Mustafa Sarp'ın alt yapıda özel antrenör olması gibi bir şey bu olay.



İşin komiği 1 sene değil 2 sene değil 9 senedir bu kulüpte yer alması. Komedi gibi.
 
Cevap: Kim bu Nezihi Boloğlu ?



Mondragon 3 sene daha oynayıp Galatasaray'da görev almak istiyorum demisti ve biz 4. seneyi bitiriyoruz ve hala ne bir kalecimiz nede bir kaleci antrenörümüz var.
 
Cevap: Kim bu Nezihi Boloğlu ?



eser özaltindere aykut ercetini begenmisti eser özaltindere gitti aykut da bitti ufuk daha dün geldi ama bir ilerleme yok ben sucu nezihi hoca da buluyorum acikcasi arkadaslar.
 
Cevap: Kim bu Nezihi Boloğlu ?



başkan belki göremiyebilir ama hocaların görmesi başkana iletmesi ve kaleci antrenörünü değiştirme yoluna gitmeye çalışsalardı kesin haberimiz olurdu, ama bitaneside çıkıp ben bu kaleci antrenörüyle çalışmak istemiyorum demedi?? neden????
 
Cevap: Kim bu Nezihi Boloğlu ?



Nedeni Skibbe ve Rijkaard herseyi kabul eden iki kuzuydu, Hagiye projesini tamamlamak icin zaman verilmedi. Bu bize gelen kalecilerin istisnasız geriye gittigi gercegini degistirmez.
 
Cevap: Kim bu Nezihi Boloğlu ?



Değiştirilemez... değiştirilmesi teklif dahi edilemez bir demirbaşımız.. derin galatasaray inan kıraç diyorlar yaa bence nezihi hoca derin galatasaray :))
 
Cevap: Kim bu Nezihi Boloğlu ?



Kendisi benim kaleci antrenörümdü. Ben bizim köyün futbol takimindaki yedek kaleciyim.
 
Cevap: Kim bu Nezihi Boloğlu ?



sanirsin dükkan sahibi...



gelen kovuluyor ama nezihi bologlu cadiri kurmus florya'ya kov kovabilirsen



inaniyorum ki o da operasyon'dan nasibini alacak...
 
Cevap: Kim bu Nezihi Boloğlu ?



Türkiyenin en yetenekli kalecisi denilen ufuğu,kovaya çevirdi bu herif.Yeni yönetimle gider umarım.
 
Üst Alt