# Kim Källström | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Kim Källström


Baros ve Keita’da çok iyi ilişkiler kurulan Lyon'dan İsveçli’yi istemeye hazırlanıyor



Elano'yu gönderme planları yapan G.Saray, bir yandan da alternatifleri düşünmeye başladı. Teknik direktör Frank Rijkaard’ın tavsiyeleri ve fikirleri doğrultusunda transfer çalışmalarına start vermeye hazırlanan sarı-kırmızılı yönetimin listesindeki ilk isim Kim Kallström..



2006-07’DE Rennes’den 6 milyon Euro bonservisle geldiği Lyon’da 1 senelik sözleşmesi kalan İsveçli yıldız, bu sezon oynadığı 43 maçta attığı 4 gol ve yaptığı 7 asistle Fransız ekibinde öne çıkan isimlerden oldu.. Bonservisi 5 milyon Euro civarı olan 28 yaşındaki oyuncunun transfer edilmesi için ise Lyon’la kurulan yakın ilişkilere güveniliyor. Baros ve Keita’yı alırken iki kulüp arasında oluşan dostluk, zorlu gözüken Kallström transferini yumuşatabilir. Bu arada eğer Kallström, Türkiye’ye gelmeyi kabul etmezse, diğer aday Bordeauxlu Alou Diarra.



Vatan
 
Cevap: # Kim Kallström



Sözleşmesi bitmiyor mu ki Kallström'ün? Bide bu Linderoth'dan sonra İsveçlilerden korkuyorum artık :D
 
Cevap: # Kim Kallström



Müthiş olur . Top ayağına geldimi 10 dk düşünüp telaş yapan adam istemiyorum artık orta sahada
 
Cevap: # Kim Kallström



Kim Kallström de öyle çok agresif bir oyuncu değildir.Linderoth2un bir üst modeli gibi düşünün,ama bizim lig için yeter de artar bile.Biz zaten pas yapan sistem istiyorsak bu da ancak Kallström gibi pas yapan oyuncularla mümkün,ama Kallström daha çok ofansif oynayan senede 10 civarı gole etki eden bir orta saha oyuncusu,defansif açıdan Topal'ın yerine düşünülemez.Elano'yu kesecek oyuncudur sadece.Gelirse Elano staılıp yerine ondan gelecek parayla bir defansif orta saha alınmalıdır.
 
Cevap: # Kim Kallström



Kallstöm bize niye gelsin ya..Lyon CL de yarı finale çıkmış adamlar takır takır top oynuyor niye tutup kaç senedir şampiyonlar ligine gidemeyen bir takıma gelsin arkadaş.
 
Üst Alt