Kırmızı Et'e %20 Zam! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kırmızı Et'e %20 Zam!


Kırmızı Et Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği (ETBİR) Başkanı Ahmet Yücesan, "2018'de kırmızı et üreticisinin maliyeti yüzde 30-35 arttı. Ancak perakende fiyatlar yalnızca yüzde 10 artabildi. Yüzde 20'lik bir kaybımız varken sütteki zam yüzde 30'u, beyaz etteki zam yüzde 37'yi buldu. Bu yüzden Kurban Bayramı'ndan 1 ya da 1.5 ay sonra kırmızı ete yüzde 20'lik bir zam gelecek. Piyasa bu oranı kaldırmazsa da fiyatlar en az yüzde 5-10 artacaktır" dedi.
 
cok cekice bir zamanlama :tbr:

devletin vergilendirme konusunda yuruttugu hassasiyet ve incelik baska hic bir kurumda yok. resmen iki bayram arasi zam olmaz kurban gecsin oyle yapalim demisler.
 
Ne güzel söğüşleniyor ama ülkemin insanları. Sen tırnak hesabı ile asgari ücret ver daha sonra sigaradan, alkolden eşek yüküyle %60ın üstünde vergi al enflasyon ve işsizlik çift hanelere ulaşsın elektriğe doğal gaza benzine dakka başı zam yap nasıl olsa kimsenin sesi çıkmıyor bu ülkede. Otobüs sırasında yanlışlıkla görmeden başkasının sırasını alınca bir anda dünyanın en büyük hak savunucusu olur bu tipler ama hakkımı kimseye yedirmem ayakları :D millete show yapacak tabii orada. Allahın çomarları

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
yemeyin sizde. beyaz ete yönelin

devletimiz herkesi düşünüyor çok şükür.

1 kurşun 2 lira, sizin söylediklerinize bakın.

savaştayız ayrıca
 
tenor.gif
 
Üst Alt