Kjaer Harekatı! 5 Milyon Euro | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kjaer Harekatı! 5 Milyon Euro


5c2ee50b66a97c0aed65d234

Serdar Aziz'in takımdan ayrılacak olmasıyla stoper mevkiinde boşluk yaşayacak olan Galatasaray, bu bölgeye kamp başlamadan transfer yapmak istiyor.

Serdar Aziz'in takımdan ayrılacak olmasıyla stoper mevkiinde boşluk yaşayacak olan Galatasaray, bu bölgeye kamp başlamadan transfer yapmak istiyor.

Sevilla'dan Simon Kjaer'i transfer etmek isteyen Galatasaray, yıldız oyuncu için Rodrigues'ten gelecek para ile kesenin ağzını açacak.

Garry Rodrigues'i Suudi Arabistan ekini Al Ittıhad'a satan Sarı-Kırmızılılar, bu transferden yaklaşık 10 milyon Euro gelir elde edecek.

Cimbom'un Danimarkalı milli stoperin transferi için izleyeceği yol haritası da belli oldu.

Oyuncunun menajeriyle 3. kez masaya oturacak olan Galatasaray, 29 yaşındaki futbolcunun kulübüne 5 milyon Euro, kendisine ise yıllık 2 milyon Euro'dan olmak üzere 3 senelik sözleşme teklif etmesi bekleniyor.

Sarı-Kırmızılılar, Rodrigues transferinin gerçekleşmesinin ardından Kjaer için resmi girişimlere başlayacak.

Simon Kjaer'in de Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı öğrenildi.

Ajansspor
 
Gelsin. Ozan’ı yönlendirsin tecrübesiyle sene sonuna kadar yeterli. Belki Ujfa-Semih gibi olabilirler. Sene sonunda da Ozan giderse yanına başka birine bakarız.
 
2 sezon önce 12m € bonservis verip transfer ettikleri ve bu sezon sakatlıklar dışında her maçta 11 oynattıkları adamı niye 5'e göndersinler bunu bir açıklayın hele
 
Üst Alt