Köln başkanı W.Overath: "Poldi kalıyor !" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Köln başkanı W.Overath: "Poldi kalıyor !"


4,h=343.bild.jpg



Köln-Boss schaltet sich in Millionen-Poker ein: Wolfgang Overath: Poldi bleibt!



Köln baskani Wolfgang Overath: "Poldi kaliyor !"



Das Wettbieten um Lukas Podolski (26). Und die Türken von Galatasaray Istanbul lassen nicht locker – sie hoffen, Köln mit Geld weich klopfen zu können...



In BILD spricht FC-Boss und Poldi-Freund Wolfgang Overath (67) ein Machtwort!



„Zunächst einmal hat Lukas Podolski beim 1. FC Köln einen Vertrag bis Juni 2013. Wir werden ihn für einen anderen Verein nicht freigeben! Lukas gehört einfach zum FC“, sagt Overath.



Bild'e konusan Köln baskani bunlari söyledi: "Öncelikle Podolski'nin 2013'e kadar sözlemesi var bizimle. Biz onu hic bir takima birakmayacagiz ! Lukas bu takimin cok önemli bir parcasidir."



Rumms! Das Wort des Weltmeister-Präsidenten – das entscheidende Wort in diesem Klub. Es ist das erste Mal, dass sich Overath zum Poldi-Thema äußert.



Overath hat das Buhlen der großen Klubs (zuletzt Galatasaray) um Podolski verfolgt. Der Präsident weiß aber auch, warum nur Poldi und der FC zusammen gehören.



Overath: „Die Fans lieben ihn und er ist das Aushängeschild des Vereins. Der FC braucht Lukas, um die sportlichen Ziele zu erreichen. Und ich glaube fest, dass Lukas den FC und sein Umfeld hier in Köln benötigt, um sich wohl zu fühlen und gute Leistungen zu bringen!“



Bu konu hakkinda ilk defa konusan baskan, Podolski ve Köln'ün arasinda olan özel bagi anlatti: "Taraftarlar onu cok seviyor, takimin sembol ismi olmus birisi. Köln'ün Poldi'ye ihtiyaci var, sportif basari yakalayabilmek icin. Ben cok derin bir sekilde Poldi'nin de bize ihtiyaci olduguna inaniyorum."



Auf gute Leistungen hofft Overath auch am Samstag in Hamburg. Über den Krisengipfel der Bundesliga-Dinos spricht der Boss Klartext.



„Die ersten beiden Spiele liefen nicht so, wie wir uns das vorgestellt haben. Aber gegen Kaiserslautern hat die Mannschaft ein ganz anderes Gesicht gezeigt. In Hamburg geht es um sehr viel. Das Spiel wird Spielern, Trainer und Fans zeigen, ob wir auf dem richtigen Weg sind!“



Son oynanan lig maci hakkinda da konusan Overath: "Ilk iki mac cok iyi gecmedi ama son macta takim sahada bam baska bir kimlige büründü ve ilerki zaman icin umut verdi. Bu hafta Hamburg'a karsi cok önemli bir maca cikacagiz, oyuncularimiz da bunun farkinda. Bu mac bize dogru yolda olup olmadigimizi gösterecek."



Das Spiel in Hamburg – ein Schlüsselspiel. Für die Zukunft. Das Konzept. Die Ruhe im Verein. Und auch für Poldi. Sollte der Nationalspieler doch noch auf den Gedanken kommen und selbst um die Freigabe bitten, wäre Hamburg sein Abschiedsspiel.



Aber daran glaubt kaum jemand. Erst recht nicht der Präsident!



Podolski gitmek istedigi halde Hamburg maci büyük ihtimal Köln formasi altinda oynacagi son mac olarak gibi görünüyor suanda. Ama buna(baskan dahil) pek kimse inanmiyor.






GSC Haber
 
Cevap: Köln başkanı W.Overath: "Poldi kalıyor !"



Fatih Demireliye göre bunların hepsi oyun, Köln tepki almamak için topu podolskiye atıyormuş. Satılıncada kendi gitmek istedi diyeceklermiş.



ibrahimseten ibrahim seten

podolski g.saray'da.. bonservis 8.5 milyon euro.. oyuncuya yıllık 3.5 milyon euro ödeniyor.. yarın istanbul'da olması bekleniyor..
 
Cevap: Köln başkanı W.Overath: "Poldi kalıyor !"



Insallah bir sikinti cikmaz bu transferde. Bu adami almamiz sart
 
Cevap: Köln başkanı W.Overath: "Poldi kalıyor !"



O Köln başkanının sorunu.

Arda'nın satıldığı gün Atletico Madrid başkanının Arda ile ilgilenmiyoruz açıklaması vardı onun gibi :)
 
Cevap: Köln başkanı W.Overath: "Poldi kalıyor !"



timblnt Bulent Timurlenk

@

@FatihDemireli Bitti o iş. Geri dönüşü olmaz. Yarın Adnan Öztürk ile gelir.
 
Cevap: Köln başkanı W.Overath: "Poldi kalıyor !"



bunlar sırf taraftarı kandırmak için böyle konuşuyor.biz kalsın dedik ama podolski gitmek istedi sıkılmış dicekler suçu podolskiye atıcaklar.vay uyanıklar :asd:
 
Cevap: Köln başkanı W.Overath: "Poldi kalıyor !"



Koln ilk 10'a girmekte zorlanan bir takim, podolski size fazla, verin lan adami!
 
Cevap: Köln başkanı W.Overath: "Poldi kalıyor !"



Umarim bunu tepkileri azaltmak icin soylemistir. Biz kalmasini istedik ama oyuncu gitmek istedi yapacak bir sey yoktu demek icin soylemis olabilir. Insallah bu niyetle soylemistir :)
 
Cevap: Köln başkanı W.Overath: "Poldi kalıyor !"



küfür etmek istemiyorum. kaldırın şu haberi .aldık artık.daha doğrusu olumsuz habere mahal vermeyin.
 
Cevap: Köln başkanı W.Overath: "Poldi kalıyor !"



kalırsa 2013 de bedelsiz gider umarım. mal gibi bakarsın arkasından.
 
Üst Alt