Kongre üyeleri 250 imzayla Adnan Polat'ı başkanlığa aday gösterdi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kongre üyeleri 250 imzayla Adnan Polat'ı başkanlığa aday gösterdi


069a77cd.jpg




Başkanımızın daha güçlü bir liste ile yeniden aday olacağı konuşuluyor.​
 
Cevap: # Adnan Polat



İhtimal varsa yine en güçlü aday; Adnan Polat olacaktır. Adnan Polat'ın bu şekilde görevine son vermesi, dalkavuk kesimi oldukça ajite etti. Bu da teorik olarak oy potansiyelini arttıracaktır.
 
Cevap: # Adnan Polat



İhtimal varsa yine en güçlü aday; Adnan Polat olacaktır. Adnan Polat'ın bu şekilde görevine son vermesi, dalkavuk kesimi oldukça ajite etti. Bu da teorik olarak oy potansiyelini arttıracaktır.



Ufacık bir kıvılcım daha herşeyi şuanki durumdan çok daha farklı hale getirebilir.Düşününce hak veriryorum sana.İyi bir liste, ibra edilmeme olayı, mahkeme kararına rağmen seçime gitmek gibi mevzular rüzgarı çok daha farklı yönden estirebilir.
 
Cevap: # Adnan Polat



Adnan Polat'ın artık o uğursuz yüzünü görmek istemiyorum . Eğer bir kez daha seçilirse bir daha takım tutmayacağım ...
 
Cevap: # Adnan Polat



İbra edilmedikten sonra kalkıp da seçime girersen, kendine ait olan sıfatları kendin belirlemiş olursun diyecek başka söz yok. Yapıştın koltuğa bırakamadın.
 
Adnan Polat aday olabilir!



İşte ilk yorumlar..



ADAY OLABİLİR



Galatasaray kongre üyesi Avukat Sedat Doğan: Adnan Polat kongre tarihini açıkladı. Mahkem de ihtiyat-i tedbir kararı aldı. Mahkemenin aldığı karara göre; kongredeki ibrasızlık kararı geçerli ancak mevcut durumda Adnan Polat başkanlığa adaylığını koyabilir. Türkiye'de mahkemelerin karar alma süreci uzun sürüyor. Bu süreç bitinceye kadar yapılacak seçimde de Adnan Polat yeniden aday olabilir.



Biz de Galatasaray'ı yakından takip eden isimlere Adnan Polat başkanlığa yeniden aday olur mu diye sorduk?



DÜŞÜNCELER NELER?

Fatih Gökşen / Eski G.Saray yöneticisi: Şimdiki tüzüğe göre aday olamaz. İdari mahkemeler, bazı kararları alabilir ancak bizim de Divan Kurulu itiraz da bulunur. Ancak bence Adnan Polat olmak istiyorsa aday olsun. Camiada ise adaylığı hoş karşılanmaz. Çünkü bu durum hem Galatasaray camiası hem de kendisi için 2. bir kaos olur ve Galatasaray yara alır.



İrfan Aktar / G.Saray Divan Kurulu Başkanı: Mahkemenin aldığı karara göre, Adnan Polat yeniden aday olup olmayacağını değerlendirir. Bugün Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, kongre üyesi Kayhan Berberoğlu'nun başvurusu üzerine mali kongre hakkına yürütmeyi durdurma kararı aldı. Bu karar yoruma açık. Ancak şu anda seçim 14 Mayıs'ta olacak. Bunun için de 100 imza gerekiyor. 100 imza topladığında kendisi durum değerlendirmesi yapar ve seçime girip girmeyeceği konusunda kararını verir. Mali kongrede yaşananların ardından kendisi nasıl tepki gelir veya kendisini isterler mi bunları düşünür kararını verir.



Meriç Müldür / HTSPOR YAYIN KOORDİNATÖRÜ

Adnan Polat en doğru kararı verdi. Yakışanı yaptı. Mahkemeden yürütmeyi durdurma

kararı çıkmasına rağmen bunu kullanmadı, söylediklerinin de arkasında durdu. Çünkü

mevcut durumun kulübe zarar verdiğini gördü, zaten bunu da açıkca ifade etti. Seçim

için en ideal tarihi belirledi. Başkan adayı olacakların önünü açtı. Herkesi rahatlattı. Tarihi 23-24 Nisan olarak açıklasa seçime girecek olanlar bu cuma gününe kadar 100 imza ile başkan ve yönetim listelerini divan kuruluna sunmak zorunda kalacaklardı. Başkan bu süreyi 12 güne çıkarttı. Adnan Polat'ın seçime girme hakkı elbette var. Ama aday olmaz. Çünkü kırgın, çünkü üzgün. Yapılanları haketmediğini düşünüyor. Gerçekten de haketmedi. Bence camianın Adnan Polat'a en azından bir özür borcu var. Şu andaki görüntü aday olmayacağı yönünde. Ancak seçime girmesi için ciddi de bir baskı var. Kendisi yine de girmez ama arkasında duracağı bir aday olabilir.



Erhan Telli / HTSPOR Galatasaray yazarı:

Adnan Polat, başkanlığa aday olmama engel bir yasa mevcut yok dese bu tüzüğü bilmediğini gösterir. Mevcut tüzüğün 59. maddesine göre, ibra edilmeyen yönetim 30 gün içerisinde seçime gitmek zorunda. Ancak mahkemenin aldığı kararın ardından aday olabileceğim diyor. Kararı kendisi verecek.



Bülent Tuncay / Fotomaç gazetesi yazarı:

Mevcut durum hakkında bir şeylemek zor. Başkan Adnan Polat basın toplantısında başkanlığa aday olmayacağım diye bir şey demedi. Açık kapı bıraktı. Şimdi rakiplere bakacak, duruma göre karar verecek. Eğer karşısına çok güçlü bir aday çıkarılırsa ve kesin yenileceğini anlarsa aday olmaz. Ancak 1-2 kişi aday olursa, o da şansını denemek isteyip aday olabilir. Durum tamamen satranç oyununa döndü.
 
Cevap: Adnan Polat aday olabilir!



Adam aday olmayacagim diye yeminmi etmesi gerekiyor,10 yasindaki cocuk bile Polatin aciklamalarindan aday olmayacagini anlamistir ama hala anlayamayanlar var.
 
Cevap: Adnan Polat aday olabilir!



Aday olsa aciklardi bugün bu is bitti Adnan polat aday felan degil aday olup bi daha rezil olmayi göze almaz
 
Cevap: # Adnan Polat



Artik defolup gitme zamani geldi Adnan Amca. Herseyde kocaman bir 0'din. baskanligin 0 , sectigin adamlar 0 , getirdigin basari 0 , kurdugun kadrolar , transfer basarisi 0 , insanlik 0 , galatasaraylilik 0



Yüzsüzlük 10 üzerinden 10
 
Cevap: Adnan Polat aday olabilir!



Başkan başarısızlığa doymuyor küme düşürüp öyle bırakmak istiyor herhalde Yeter Adnan Polat Yeter...Galatasaray kankalarının takımları gibi değil demir atamazsın o koltuğa...
 
Üst Alt