Konoyplyanka Galatasaray'a Artık Çok Yakın! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Konoyplyanka Galatasaray'a Artık Çok Yakın!


5957e908c03c0e440cd63b26.jpg

BAFETIMBI Gomis, Younes Belhanda ve Maicon transferleriyle Avrupa çapında ses getiren Galatasaray, şimdi gözünü bir başka yıldıza; Yevhen Konoplyanka’ya çevirdi. Sarı kırmızılılar, teknik direktör Igor Tudor’un ısrarla istediği Ukraynalı sol kanat oyuncusunun transferi için girişimlerini hızlandırdı. Sportif direktör Cenk Ergün, Konoplyanka’nın menajeriyle görüşerek ilk teklifini yaptı. Sarı kırmızılı yönetici, yıllık 2.5 milyon Euro garanti para ve oynadığı maçlarda alınacak her puan için 5 bin Euro verebileceklerini iletti. Konoplyanka teklife olumlu yanıt verdi, ancak son karar için 2 gün düşünme süresi istedi.

SCHALKE’NİN HOCASI İSTEMİYOR
KONOPLYANKA ile büyük ölçüde anlaşan Cenk Ergün daha sonra Schalke 04 yönetimiyle masaya oturup, futbolcuyu 1 yıllığına kiralamak istediklerini bildirdi. Alman kulübü, geçen sezon Sevilla’dan kiraladığı ve sözleşmesindeki opsiyon maddesi gereği 1 Temmuz’da 12.5 milyon Euro vererek bonservisini satın aldığı Konoplyanka’nın kiralanma teklifine sıcak bakıyor. Bunun nedeni ise teknik direktör Domenico Tedesco’nun yeni sezon planlarında Ukraynalı futbolcuya yer olmaması. Schalke 04 yönetimi uygun bir bedel karşılığında Konoplyanka’yı kiralık vermeyi planlıyor. Taraflar bu hafta içinde bir araya gelerek transfere son noktayı koyacak.

BRUMA’NIN YERİNE EN DOĞRU İSİM
TÜRK futbolseverlerin yakından tanıdığı, daha önce de 3 büyüklere transferi gündeme gelen Konoplyanka, Galatasaray’ın kendisine gösterdiği ilgiye kayıtsız kalamadı. Ukraynalı futbolcu, resmi Twitter hesabından sarı kırmızılı kulübün Twitter sayfasını takibe aldı.

Konoplyanka bununla da yetinmedi, taraftarların ‘Galatasaray’a gel’ şeklindeki mesajlarını beğendi. Bu arada teknik direktör Igor Tudor, sarı kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmede Ukraynalı futbolcunun, RB Leipzig’e satılan Bruma’nın boşluğunu dolduracak en doğru isim olduğunu söyledi. Hırvat çalıştırıcı, Konoplyanka’nın ihtiyaç duyulduğunda forvet olarak da görev yapabildiğini hatırlattı.

'Galatasaray'a gel Konoplyanka' - Spor Haberleri

Hürriyet-Özel
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt