Konyaspor, Aykut Kocaman'dan Haber Bekliyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Konyaspor, Aykut Kocaman'dan Haber Bekliyor


080120181945320684603_2.jpg

Fenerbahçe yönetimi tarafından görevine son verilen Aykut Kocaman, üçüncü kez Konyaspor'un başına geçebilir.

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Aykut Kocaman için eski kulübü Konyaspor bir kez daha devreye girdi.

Geçen sezon takımı kümede tutan Sergen Yalçın ile yola devam etmeyi düşünmeyen Konyaspor, başarılarıyla kulüp tarihine geçen Aykut Kocaman'a yöneldi.

Aykut Kocaman ile yapılan görüşmelerden henüz sonuç alamayan ve şimdilik anlaşma zemini bulamayan Konyaspor, bir yandan da alternatifleri değerlendiriyor.

Aykut Kocaman için hafta sonuna kadar bekleme kararı alan yeşil-beyazlı ekip, deneyimli çalıştırıcıdan gelebilecek olumsuz yanıta göre elindeki diğer seçenekleri değerlendirecek. Okan Buruk, Rıza Çalımbay ve Hamza Hamzaoğlu'nun da adı Konyaspor ile anılırken İç Anadolu ekibi, yurt dışında da temaslarını sürdürüyor.

Daha önce 2005-2006 ve 2014-2017 yılları arası Konyaspor'da görev yapan Kocaman, kulüpteki ikinci döneminde takıma bir sezon Türkiye Kupası kazandırmış, bir sezon da ligi üçüncü tamamlamıştı. Konyaspor, Kocaman yönetiminde elde ettiği başarılarla iki kez Avrupa Ligi gruplarında mücadele etme hakkı kazandı.

TRT Spor
 
Aykut'u herkesin aksine Milli takımda yapamayacağını düşünüyorum. Kendisi iletişim alanında yetersiz,kadro seçiminde çok sıkıntılı bir isim.

Bol bol kaos çıkar Milli takımda. Yine herkesin aksine Luce'nin çok başarılı olacağını düşünüyorum. Söylemlerini hiç beğenmiyorum ama oyun sistemini çok beğenirim. Son hazırlık maçlarında da fena değildi.
 
Üst Alt