Konyaspor Futbol Sorumlusu Fatih Tınmaz: "Galatasaray'ın mağlup olma zamanı geldi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Konyaspor Futbol Sorumlusu Fatih Tınmaz: "Galatasaray'ın mağlup olma zamanı geldi"


tinmaz_galatasarayinmaglup_olma_zamani_geldi_h163057_3d35c.jpg




Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Tınmaz iddialı açıklamalarda bulundu. Zor maçların geride kaldığını ve yorulan takımın dinlenmiş şekilde milli aradan geri döneceğini belirten Tınmaz, “Galatasaray’ın da mağlup olma zamanı geldi. Kesinlikle kazanacağımıza inanıyorum” dedi


Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Tınmaz önemli ve iddialı açıklamalarda bulundu. Konya Yenigün Gazetesi’ne konuşan Tınmaz, zorlu bir maç periyodundan çıktıklarını ve takımın yorgun olduğunu belirterek,”Milli arada dinlenerek ve odaklanmış bir şekilde çıkacağız. Galatasaray 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik almış. Onların da mağlup olma zamanı geldi. Kesinlikle kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

 
Fenerbahçe maçına kadar yenileceğimizi düşünmüyorum. En kötü berabere kalırız. Devre arasına kadar 21 puan daha toplayıp 40 puanı bulacağımızı düşünüyorum.
 
Fb maçı öncesi tek 1 maç var zaten reis :D

Biliyorum. :D

O maç ile ilgili kötü hissiyat sahibiyim son 10 yıldır.

Yenilgisiz gidip istim üst olduğumuz dönem %80 Fenerbahçe galibiyeti
Kötü gittiğimiz dönem gelen derbi maçı %70 Fenerbahçe galibiyeti (İç Saha %80 Fenerbahçe, Deplasman %50 Fenerbahçe )
Şampiyonluk haftalarında gelen derbi -> %50 Galatasaray galibiyeti (%70 istediğimiz sonuç ile biten maç)
İki takımında iyi gittiği dönemde gelen derbi -> %90 Fenerbahçe galibiyeti (İç saha %50 Fener, Kadıköy % 100 Fener)
 
Biliyorum. :D

O maç ile ilgili kötü hissiyat sahibiyim son 10 yıldır.

Yenilgisiz gidip istim üst olduğumuz dönem %80 Fenerbahçe galibiyeti
Kötü gittiğimiz dönem gelen derbi maçı %70 Fenerbahçe galibiyeti (İç Saha %80 Fenerbahçe, Deplasman %50 Fenerbahçe )
Şampiyonluk haftalarında gelen derbi -> %50 Galatasaray galibiyeti (%70 istediğimiz sonuç ile biten maç)
İki takımında iyi gittiği dönemde gelen derbi -> %90 Fenerbahçe galibiyeti (İç saha %50 Fener, Kadıköy % 100 Fener)

Senin ilacın Sarper Yıldırım reis şu konuyu açıklığa kavuşturalım derim :D
 
Devre arasına kadar Beşiktaşlı arkadaşım ile 2 takım için tahmin yapmıştık 3 hafta önce. Şu an iki takım içinde 100% ile gidiyorum tahminlerde.

Galatasaray-Kasımpaşa(3 Puan)
Bursa-Galatasaray (3 Puan)
Galatasaray-Karabük (3 Puan)
Konya-Galatasaray (1 Puan)
Galatasaray-Fenerbahçe (0/1 Puan)
Trabzon-Galatasaray (3 Puan)
Galatasaray-G.Birliği (3 Puan)
Başakşehir-Galatasaray (0 Puan)
Galatasaray-Alanya (3 Puan)
Beşiktaş-Galatasaray (3 Puan)
Galatasaray-Akhisar (3 Puan)
Yeni Malatya-Galatasaray (3 Puan)
Galatasaray-Göztepe (1 Puan)


39-40 puan gibi bir şey. Bundan biraz farklı olabilir 2 maçta tekrar bakıp revize ederim yanlışsa tahminim.
 
İyi iyi bırakın böyle konuşmaya devam etsinler. Bu tarz söylemler bize yarar. Hatta keşke fb de böyle açıklamalar yapsa diyeceğim ama maç Arena'da olacağı için ortamı yumuşatmak için her şeyi yapacaklar.
 
Biliyorum. :D

O maç ile ilgili kötü hissiyat sahibiyim son 10 yıldır.

Yenilgisiz gidip istim üst olduğumuz dönem %80 Fenerbahçe galibiyeti
Kötü gittiğimiz dönem gelen derbi maçı %70 Fenerbahçe galibiyeti (İç Saha %80 Fenerbahçe, Deplasman %50 Fenerbahçe )
Şampiyonluk haftalarında gelen derbi -> %50 Galatasaray galibiyeti (%70 istediğimiz sonuç ile biten maç)
İki takımında iyi gittiği dönemde gelen derbi -> %90 Fenerbahçe galibiyeti (İç saha %50 Fener, Kadıköy % 100 Fener)


Son 10 sezondur (2007-2008'den 2016-2017'ye kadar.) lig derbilerini inceleyelim;

2007-2008:

Fenerbahçe 2-0 Galatasaray (15. Hafta):Maça 4 puan farkla lider çıktık Fener'in önünde.Önceki hafta da İBB'ye karşı 0-2'den 2-2'yi son dakikada kurtarmıştık.Bu maça kadar ligde yenilgimiz yoktu,14 haftayı namağlup tamamlamıştık.Farkı 1 puana indirdiler,haftayı da Sivasspor lider kapattı 2 puan önümüzde.Yenilgisiz gidip istim üstünde olduğumuz dönem tam olarak bu.

Galatasaray 1-0 Fenerbahçe (32. Hafta):Fener önceki hafta Ankaraspor'a son dakikada penaltı kaçırmıştı öndeyken,üstüne de beraberlik golünü yemişti.Puan puana çıkmıştık o puan kaybı sayesinde ama ikili averajla Fener önümüzdeydi.Avantaj için kesin kazanmamız gerekiyordu yani,beraberlik durumunda Fener kalan 2 maçını kazandığı takdirde şampiyon olacaktı.Yendik ve 3 puan önlerine geçtik,sonrasında da şampiyonluğu bırakmadık.Şampiyonluk haftalarında gelen derbi tabii ki bu.

2008-2009:

Fenerbahçe 4-1 Galatasaray (10. Hafta):Maça Fener'in 4 puan önünde çıktık.Biz iyi başlamamıştık ama Fener o sene çok kötü bir başlangıç yapmıştı,ilk 6 haftada 4 mağlubiyet almışlardı.Bunun üstüne Avrupa'da da hiç fena gitmiyorduk,bu maçtan önce deplasmanda Benfica'yı ikna edici bir oyunla 0-2 yenmiştik.Bu maçta da Kadıköy serisi bitecek havası vardı,öne de geçtik ama saçma sapan gollerle geriye düştük,sonrasında da Fener aldı maçı zaten.Çok iyi değildik belki ligde ama yine de iyi gittiğimiz bir dönemde gelen derbi diyebilirim buna.

Galatasaray 0-0 Fenerbahçe (27. Hafta):Maça Fener'le eşit puanla çıktık, onlar 4. biz 5. sıradaydık.İki takım da şampiyonluk yarışından kopmuş bir vaziyette derbi oynandı,pozisyonsuz bol aksiyonlu kırmızı kartlı bir derbi oldu.Bu maç özelinde yazılacak daha da fazla bir şey yok.Kötü gittiğimiz dönemdeki derbi bu,ama Fener de kötüydü.

2009-2010:

Fenerbahçe 3-1 Galatasaray (10. Hafta):İki takım da lige 6/6 ile başlamıştı.Sonraki 2 haftada biz 5 puan kaybettik Fb fire vermedi.9. haftada da Fb yenildi biz kazandık,yani 2 puan gerideydik.Biz o zaman fena bir hava yakalamamıştık,hücumsal anlamda da fena kadromuz yoktu.Yine kazanırız dendi,yine hiçbir varlık gösteremeden (Biraz da hakem hatalarıyla) kaybettik.İki takımın da iyi gittiği dönem denebilir buna.

Galatasaray 0-1 Fenerbahçe: (27. Hafta):Fener'in 1 puan önünde çıktık,2. sıradaydık.Önümüzde Bursaspor vardı bizden 5 puan daha fazlalardı.Biz içerde kazanıp dışarda kaybeden bir ritimde gidiyorduk o haftalarda.Fener ise son 7 maçta sadece 2 galibiyet alabilmişti.Leo Franco'nun da hatasıyla kaybettik maalesef.Buna ben şampiyonluk haftalarında gelen derbi derim.

2010-2011:

Fenerbahçe 0-0 Galatasaray (9. Hafta):Fener 4 puan önümüzdeydi.Fener de ilk 4 haftada 6 puan kaybederek hiç de iyi başlamamıştı ama biz 4 maç üst üste galibiyetten sonra da 2 maç kaybederek tarihimizin en kötü başlangıçlarından birine imza atmıştık.Lider Bursaspor'un 8 puan gerisinde çıktığımız bir maç olmuştu,şampiyonluk havaları çok erken sönmüştü diyebilirim bu maç için.Çok kötü bir hava vardı maça çıkarken,herkes Fener banko fark bile olabilir diyordu.Net olarak kötü gittiğimiz dönemde gelen bir derbi.Ancak galibiyete daha çok yaklaşan taraftık maç boyunca,yine şeytanın bacağını kıramamış olsak da kesinlikle beklenenin tersi bir şekilde geçen bir maç olmuştu.

Galatasaray 1-2 Fenerbahçe (26. Hafta):Fener 27 puan önümüzdeydi,10'lu sıralara demir atmış bir haldeydik.Şampiyonluk şansımız psikolojik olarak haftalar önce sona ermiş,matematiksel olarak dahi sona ermişti neredeyse.Bizi bu maça bağlayan tek şey 3 senedir Fb derbisi kazanamıyor oluşumuz ve TT Arena'daki ilk derbi olmasıydı.İyi bir futbolla golü de bulduk,70'e kadar öyle gitti fakat 2 tane savunma hatasıyla 1-2 kaybettik.Maçtan önce beklentiler yarı yarıyaydı.Yeni staddaki ilk derbiyi Galatasaray asla bırakmaz diyen de oldu,Fener bu bitik Galatasaray'ı dağıtır diyen de.Bunlar dışında kötü gittiğimiz dönemde gelen bir derbi bu da.

2011-2012:

Galatasaray 3-1 Fenerbahçe (14. Hafta):Fener 3 puan önümüzdeydi.Fener lige iyi başlamasına rağmen sonradan ite kaka giden bir takım görünümüne evrilmişti.Biz de iyi bir başlangıç yapamamıştık.Sonradan toparlanmaya çalışan bir görüntü veriyorduk.Bunun üzerine 3.5 senedir derbi kazanamıyorduk,3 senedir şampiyon olamıyorduk ve 2 senedir de liderliğe bile hasrettik.Bunların hepsini bitirmek için galibiyet gerekiyordu ve perişan ederek kazandık Fener'i.Son 2 lig maçımızı kazanmış olmamıza rağmen hala ikna edici olamamıştı takım bu maça kadar.Katılmayanlar çıkacaktır ama kötü gittiğimiz döneme yazarım ben bu derbiyi.Bu maçtan sonra zaten asıl hikayemiz başladı,şampiyonluklar kupalar vb. geldi 2016'ya kadar.

Fenerbahçe 2-2 Galatasaray (31. Hafta):Fener'in 9 puan önündeydik.Bu maçtan önceki 6 lig maçımızı da kazanmıştık.Fener ise içerde kazanıyordu ama deplasmanda hep kaybediyordu.Yine beklentiler yarı yarıyaydı,Fener seriyi bitirtmez diyen de vardı Galatasaray bu sefer de kazanamazsa bir daha asla kazanamaz diyen de vardı.İlk 20 dakikada 2-0 geriye düştük ama sonraki 70 dakika tek kale bir maç oldu.2-2'yi de yakaladık 83'te ama kazanamadık Baros'un topu girmedi.Bu skorla birlikte ligi lider tamamlamayı garantilemiştik,yani Süper Final olmasaydı şampiyonluğumuzu ilan etmiştik bir nevi.Hem şampiyonluk haftasına gelen derbi hem de iyi gittiğimiz dönemde gelen derbi.

Galatasaray 1-2 Fenerbahçe (Süper Final 2. Hafta): Puanlar yarıya bölünmüş halde 5 puan öndeydik.Deplasmanda Bjk'yi yenmiştik bu maçtan önce,son 2 lig maçımızı da kazanmıştık normal sezonda.Bu maçı kazanmamız bir nevi şampiyonluğumuzu garantileyecekti psikolojik olarak.Baştan sona üstün de oynadık goller de kaçırdık ama kaybettik 2 topla.İyi gittiğimiz dönem ve şampiyonluk haftasındaki derbi bu da.

Fenerbahçe 0-0 Galatasaray (Süper Final 6. Hafta):Fener'in 1 puan önündeydik.Şampiyonluk için beraberlik yetiyordu bize.Fener ise mutlak kazanmak zorundaydı.Bu maçtan önceki 2 iç saha maçımızı da kazanamadık Bjk ve Ts'ye karşı.Tam istim üstündeydik yani,hatta son Bjk maçını 2-0'dan veriyorduk az kalsın.Fener ise 4 galibiyet almıştı 5 haftada.Onlar iyiydi,biz ise ivme kaybediyorduk.Lafı daha fazla uzatmazsak,şampiyonluk haftası derbisi tartışmasız.

2012-2013:

Galatasaray 2-1 Fenerbahçe (16. Hafta):Fener'in 2 puan önündeydik.ŞL'de gruplardan çıkmıştık ancak ligde pek de iyi gitmiyordu işler.Hafta içi kupadan elenmemiz de cabasıydı 1461'e karşı.Beklentiler Galatasaray galibiyetiydi ama net bir favorilik yoktu ortada.İki takım da tekleyerek gidiyordu yani bu maça kadar.

Fenerbahçe 2-1 Galatasaray (33. Hafta):Fener'in 10 puan önünde şampiyon olarak çıkmıştık sahaya.Herkes rahat bir Galatasaray bu kötü Fb'yi duman eder diyordu.En ağır favori çıktığımız Kadıköy derbisi bu olabilir belki de.Penaltı golüyle 0-1 öne de geçmiştik ama 2-1 kaybettik.Bizim iyi,Fb'nin kötü olduğu dönemde oynanan bir formalite derbisi tabiri caizse.

2013-2014:

Fenerbahçe 2-0 Galatasaray (11. Hafta):Fener bizim 6 puan önümüzdeydi.Yarışa tutunabilmek için mutlaka kazanmak zorundaydık.Ligde ite kaka da olsa son 3 maçımızı kazanmıştık ama ŞL'de iyi gitmiyorduk o maça kadar.Fb favori olarak çıktı ve kazandı.Hiç varlık gösteremedik sahada.Kötü gittiğimiz dönemde gelen bir derbiydi kısaca.

Galatasaray 1-0 Fenerbahçe (28. Hafta):Fener 13 puan önümüzde,psikolojik olarak şampiyonluğunu garantilemiş bir vaziyetteydi.Bizse son 3 lig maçımızı da kazanamamıştık,içerde kazanıp dışarda berabere kalan bir döngüde giderken içerde de fena tökezlemiştik.Fener favoriydi ama hiçbir fırsat vermeden kazandık.Kötü gittiğimiz dönemde gelen bir derbiydi.

2014-2015:

Galatasaray 2-1 Fenerbahçe (6. Hafta):Fener'le aynı puandaydık.Lige 5 puan kayıpla başlamıştık ama ŞL'de hiç iyi gitmiyorduk.Oynadığımız futbol da umut vermiyordu.Fenerbahçe de öyleydi.Sneijder'in 2 müthiş golüyle kazandık.İki takımın da kötü olduğu dönemde oynanan bir derbiydi.

Fenerbahçe 1-0 Galatasaray (23. Hafta):Fener'in 4 puan önünde liderdik.Onların galibiyete ihtiyacı vardı yani bizi yakalayabilmek için.Buna ek olarak Fener son 2 maçında 5 puan kaybetmişti,bizse son 4 maçımızı kazanmıştık.27. hafta falan olsaydı şampiyonluk derbisi olabilirdi ama iyi gittiğimiz dönemde gelen derbiye yazıyorum bunu.

2015-2016:

Fenerbahçe 1-1 Galatasaray (9. Hafta):Fener'le aynı puandaydık fakat iki takımın da 2 puan önünde Bjk vardı.Galibiyet,çok büyük avantaj olacaktı yani kazanan için.Biz iyi başlamamıştık fakat bu maçtan önceki son 4 lig maçımızı kazanmıştık,Fener ise tekleyerek gidiyordu yaptığı transferlere rağmen.Oynanan futbollara göre bizim favori olduğumuz bir karşılaşmaydı,yine bu maçtan önce Benfica'yı yenmiştik tıpkı 2008'deki gibi.Maçın başlarında Fb,sonlarında biz iyiydik kazanamadık yine.Bizim iyi,Fb'nin kötü olduğu dönemde oynanan bir derbiydi.

Galatasaray 0-0 Fenerbahçe (26. Hafta):Fener 20 puan önümüzdeydi.Şampiyonluk yarışına tıpkı 2010-2011 gibi haftalar önce havlu atmış bir durumdaydık.Tek hedefimiz Arena'daki 4 yıllık yenilmezliği sürdürüp çelme takmaktı Fb'ye.Öyle de oldu.Bizim kötü olduğumuz dönemde oynanan bir maç uzatmaya gerek yok.

2016-2017:

Fenerbahçe 2-0 Galatasaray (11. Hafta):Fener'in 2 puan önündeydik.Ancak son 3 haftada çok kritik 6 puan kaybettik içerde ve Fb de üst üste galibiyet serisi yapmaya başlamıştı.7. haftada 8 puanlık fark birden 2'ye düşmüştü.Fb kazanırsa önümüze geçecekti yani.Öyle de oldu,kazandılar ve önümüze geçtiler.Fb toparlanmaya başlamıştı biz de kötüye gidiyorduk oynandığı dönemde.

Galatasaray 0-1 Fenerbahçe (28. Hafta):Fener 1 puan önümüzdeydi.Şu maçta toparlanırız diyip sürekli kaybettiğimiz bir fikstürde denk gelen bir derbi.İki takım da şampiyonluktan kopmuştu ama 2. 3. için ve prestij için önemli bir derbiydi,5 senedir kaybetmiyorduk evimizde.Seri devam etmeliydi.Maçta Fb hiçbir varlık gösterememesine rağmen son dakika golüyle yenip farkı 4 puan yapmıştı.İki takımın da kötü gittiği dönemde oynanan bir derbi.

Bu veriler ışığında son 10 senede;

Yenilgisiz gidip istim üstünde olduğumuz dönem->1 maç oynanmış,onu da Fb kazanmış,%100 mağlubiyet. (İçerde oynanan maç yok,dışarda %100 mağlubiyet.)

Kötü gittiğimiz,Fb'nin iyi olduğu dönemde gelen derbi->7 maç oynanmış,2 kez kazanmışız,2 kez berabere bitmiş 3 kez de Fb kazanmış.Totalde %28 galibiyet,%28 beraberlik,%44 mağlubiyet. (İçerde 4 maç:%50 galibiyet,%25 beraberlik,%25 mağlubiyet,dışarda 3 maç:%33 beraberlik,%66 mağlubiyet.)

İyi gittiğimiz,Fb'nin kötü olduğu dönemde gelen derbi->5 maç oynanmış,galibiyetimiz yok,2 beraberlik 3 mağlubiyet.Totalde %40 beraberlik %60 mağlubiyet (İçerde 1 maç:%100 mağlubiyet,dışarda 4 maç:%50 beraberlik %50 mağlubiyet.)

İki takımın da iyi gittiği dönemde gelen derbi->1 maç oynanmış,onu da Fb kazanmış.%100 mağlubiyet.(İçerde oynanan maç yok,dışarda %100 mağlubiyet)

İki takımın da kötü gittiği dönemde gelen derbi->4 maç oynanmış,2 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet.Totalde %50 galibiyet,%25 beraberlik,%25 mağlubiyet (Dışarda oynanan maç yok,içerde 4 maç,oranlar aynı.)

Şampiyonluk haftalarında gelen derbi->5 maç oynanmış,1 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet.Totalde %20 galibiyet,%40 beraberlik,%40 mağlubiyet.İstediğimiz sonuçla biten ise,3 tanesinde sonuç bize yaramış 2'sinde yaramamış.%60 evet %40 hayır oluyor yani oranlarsak. (İçerde 3 maç:1 galibiyet 2 mağlubiyet %33 galibiyet,%66 mağlubiyet,dışarda 2 maç:2 beraberlik %100 beraberlik.)

Biraz uzun oldu ama durum tam olarak bu şekilde.
 
Üst Alt