Korsan Film İzleyenin İnterneti Yavaşlatılacak! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Korsan Film İzleyenin İnterneti Yavaşlatılacak!


nabi-avci-kimdir-aslen-nerelidir-esi-ve-cocuklarijpg.jpg


Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, hazırladıkları yasa taslağıyla korsan dizi ve film izleyenlere internet yavaşlatmaktan internetin kesilmesine kadar bir dizi tedbir hazırladıklarını açıkladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, telif haklarına yönelik hazırladıkları yeni yasa taslağıyla Dijital Hak İhlalleriyle Mücadele Merkezi'nin kurulmasını tasarladıklarını ve gelecekte telif haklarını ihlal edenlere dönük yaptırım uygulanacağını belirtti.

Avcı, Bir sanat eserinin korsan ya da yasa dışı olarak kullanılması halinde, hazırlanan yasa tasarısının yürürlüğe girmesi dahilinde, internet hızı yavaşlatması ve internet erişimi kesilmesi gibi yaptırımların hazırlandığını belirtti.

30 gün için internette tartışmaya ve katkıya açık olan yasa taslağı, katkılar değerlendirildikten sonra Meclis'e sunulacak.

Gelen bir soru üzerine gazete haberleri için de konuşan Avcı, gazetecilerin haberlerinin izinsiz ve imzasız paylaşılması halinde yine aynı yasal sürecin işletilebileceğini belirtti.

Bakan Avcı, gazetecilerin haberlerinin internette izinsiz, imzasız paylaşımına ilişkin taslakta bir düzenleme bulunup bulunmadığına yönelik soruya karşılık, "Sizlerin haberleri, yayınları da telif hukukuna tabi olduğu için korsan üretenlerle ilgili sizler de gerekli yasal yollara başvurabileceksiniz." diye konuştu.

Uygulanacak bu cezaların bireysel uygulanacağını açıklayan Bakan, bu adımın bir uyarı olacağını ve Ceza mahkemelerinde bu telif hakları konusunda hukuki yollara başvurulabileceğini belirtti.
 
o kadar elit ülke olduk ki nirvanayı zorluyoruz tek sorun korsan algısı kaldı buna yönelik çalışmaların ürünü harikasınız sn haydar dümen bakanımız
 
İnsanları biraz rahat, kendi haline bırakın ya hep bir korkutma, hep cezalandırma çabası neden yani.. Daha ne istiyorsunuz bu milletten anlamıyorum ki
 
O zaman orijinal film, oyun ve müzikler üzerinden tüm vergileri kaldırın ve tavan fiyat uygulaması yaparak fahiş kâr marjlarını kaldırın, yurt dışı ile aynı seviyede satın, mesela yurt dışında 5 dolara satılan filmi sizde 5TL'ye satın samimiyetinizi görelim. ;)
 
Bilseydim hayır oyu verirdim.
Tek devlet tek millet , kararımız evet demiştik ?

250 liraya fifa alayım 5 sene oynarım artık.

♤ fap fap ♤
 
Son düzenleme:
O zaman kritik soruyu soruyorum
Arkadaşlar kısıtlamaya porno filmler de dahil mi



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Normalde harika mükemmel bir haber. Ama bizde medya ürünleri çok pahalı olduğu için kötü haber.

Ben şahsen hiçbir şekilde korsan film izlemiyorum. İnternette film yayınlayan hiçbir siteyi tıklamadım. Tıklamam. Bu benim tercihim.

Bakan bu açıklamayı yaparken "medya ürünleri üzerindeki vergiyi düşüreceğiz, fiyatları indireceğiz. Filmler bir sanattır, bizim de sanata katkımız olsun diye yayıncı şirketlerin fiyat politikalarını düzenlemelerini isteyeceğiz" demeliydi.

Ayrıca hiçbir şey yapamazlar ben izlemeye devam edeceğim diyenler yanılıyor. Devlet hakikaten isterse yapar. Almanya'da yaşayan gurbetçinin biri internetten film izlediği için internet aboneliği sonlandırılmış ve adına bir daha internet aboneliği alamayacakmış. Ne kadar doğru bilmiyorum. İstenirse yaptırımın alası olur. Can BÜYÜK bilgisi varsa söylesin.
 
Üst Alt