Kovaç: "Böyle olacaksa evimize dönelim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kovaç: "Böyle olacaksa evimize dönelim"


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brezilya-Hırvatistan maçı sonrası, Hırvat teknik adam Niko Kovaç, maçın Japon hakemine büyük tepki gösterdi. Hakemin penaltı kararının çok ağır olduğunu savunan Kovaç; "Hakemler böyle olacaksa şimdiden evimize dönelim" dedi.



Fred'in yerde kaldığı pozisyonda, Japon hakem Yuichi Nişimura'nın penaltı kararı vermesi, Hırvatistan cephesinde büyük tepkiyle karşılandı. Teknik direktör Niko Kovaç, maç sonunda hakeme adeta ateş püskürdü.



Kovaç, hakemin verdiği hatalı kararla haklarının yendiğini belirterek, "Hakemler böyle olacaksa, diğer maçlara çıkmadan evimize dönmemiz daha iyi olacak. Herkes saygıdan bahsediyor. Bugün bize hiç saygı gösterilmedi. Eğer bu penatıysa artık futbol oynamamıza gerek yok. Hep birlikte basketbol oynayalım. Hakemler bu tür kararlar vermeye devam ederse, burası bir sirke döner" dedi.



Brezilya Teknik Direktörü Luis Felipe Scolari ise hakemin penaltı pozisyonunda doğru karar verdiğini savunurken, "Binlerce kişi pozisyonu görmedi mi? Hakem pozisyonu gördü ve kararı verme hakkı da onun. Ayrıca biz de hakemin doğru karar verdiğini düşünüyoruz. Hırvatistan teknik direktörü hakemin kendilerine yardımcı olmadığını söylüyor. Bence onlara biz yardımcı olmadık" ifadelerini kullandı.



Scolari, 2 gol atan Neymar'a da övgüler yağdırarak, "Tek istediğimiz Neymar'ın topla oynarken mutlu olması. O çok özel bir oyuncu. Hepiniz, ilerleyen maçlarda ona daha fazla yardımcı olacağımızdan emin olun. Neymar'ın, dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu göstermesi için medyaya değil; bu tür maçlarda takımını sırtlamaya ihtiyacı var. Bu gece de bunu yaptı" şeklinde konuştu.



Bu arada Marcelo, Dünya kupaları tarihinde, kendi kalesine gol atan ilk Brezilyalı futbolcu oldu. Karşılaşmada ayrıca, Dünya kupaları tarihinde ilk kez serbest vuruşlarda barajın nerede duracağını belirlemek için uçucu sprey kullanıldı.



"Böyle olacaksa evimize dönelim" - NTVSpor.net
 
Adam hakli. Dün hakem resmen bicti hirvatlari. Hirvatlar cok iyi cok dogru oynadar bence. Kadrolari kaliteli. Kovac iyi is basarmis. Morallerini bozmazlar ise bu gruptan cikarlar.
 
Brezilya bu yıl bir şey yapamaz bence, ayrıca Neymar Brezilya'nın yıldızı sayılıyor, bence yokluktan el üstünde tutuluyor, yoksa Robinho'dan pek bir farkı yok Neymar' ın.
 
Hırvatistan a yazık ettiler dün Brezilya nın galibiyeti hikaye.Gruptan çıkarlar ama sonrasında onlardan daha iyi takımlar var.Hakemlerin taraflı davranmalarından nefret ediyorum sahada Hırvatlar yerine bizde olsak aynısı olacaktı 2002 yi daha unutmadık.
 
Adam hakli, yalniz o kaleciniz nedir be arkadas, yedek kaleciyle çiksaydiniz o 3 golu yememe sansiniz olurdu., 35 yasinda kaleci çok yaas kaldi, ayi vollkan bile daha hizlidir bundan..
 
BqAE0VUCIAAM7hN.jpg
 
İlk golden sonra geriye yaslanmasaydınız bence daha farklı olabilirdi.



Brezilya kupayı alacak gibi, keza alamazsa ülke karışacak bu doğrultuda tolerans sağlayacaklar diye düşünüyorum.
 
adam haklı böyle kepazelik olmaz fifa ve nike brezilya'yı finale itmek için her şeyi yapıyorlar.



ayrıca scolari karakter!!! olarak tam fb t.direktörü olacak adamsın.
 
Bende anlamış değilim açılış maçına niye tanınmış birini vermediler. Alman Brych falan olsaydı böyle olmazdı



I am the one who knocks!
 
İlk yarıda neymar'ın dirseğini sarı ile geçiştirdi atamadı ,

ikinci yarıda gustavo'nun adamın bileğine basışını devamında tekrar tabanlamasını gördüğü halde kırmızıyı çıkartamadı ,

yine ikinci yarıda hırvat oyuncunun arkadan beline sarılınmasına oyunu kesmeyerek devam dedi ama sonrasında dönüp sarı kartı gösteremedi ,

Hırvatların iptal ettiği golünden hemen önce ceza sahası önünde çok net engellemeyi dolayısıyla faulu vermedi devam ettirdiği halde sonrasında sarıyı gösteremedi , 3 golden evvel Rakitiç'e yapılan faul değilmiydi birde tersi olsaydı faulu hemen çalarmıydı ,

verdiği penaltı ise O'nu bu maça atayan şerefsizlerin yapmasını istediği şeydi zaten !
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt