Krasiç: "Galatasaray’a gol atarsam çok güzel olacak" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Krasiç: "Galatasaray’a gol atarsam çok güzel olacak"


Yeni transferimiz Milos Krasic, ilk giydiği andan itibaren Fenerbahçe formasının ağırlığını hissettiğini ve bu formayla büyük başarılar elde etmek istediğini söyledi.



Yardımcı Antrenörümüz Fahrudin Ömerovic ile birlikte FB TV’de canlı yayına çıkan Milos Krasic, kendisini iddialı bir futbolcu olarak tanımladı ve her zaman büyük hedefleri olan kulüplerde oynamayı tercih ettiğini söyledi.



Forvet ve forvet arkasında da oynayabileceğini ancak kendisini en güçlü hissettiği mevkinin sağ açık olduğunu söyleyen Krasic, Türkiye Ligini, ’Maç kazanmanın kolay olmadığı bir lig’ şeklinde tanımladı.



Her şey çok iyi olacak

Krasic ilk izlenimlerini "Öncelikle çok mutluyum burada olduğum için. Herkese teşekkür ediyorum. Öncelikle çok büyük bir kulübe geleceğimi biliyordum. Zaten havalimanından gelirken ve burada çok sıcak bir ortam hissettim. İnanıyorum ki her şey çok iyi olacak. Seyircimizle birlikte büyük hedeflere doğru ilerleyeceğiz" şeklinde aktardı.



Zigler hep Fenerbahçe’den bahsediyordu

"2 sene içinde 2 büyük kulüpte oynayacağım Juventes ve Fenerbahçe" diyen Krasic, Juventuslu eski oyuncumuz Ziegler hakkında ise "Buraya gelmeden önce antrenmanlara beraber çıkıyorduk. Ziegler sürekli Fenerbahçe’yi konuşuyordu. Çok etki altında kaldığını ve tekrar Fenerbahçe’ye gelmek istediğini söylüyordu" dedi.



İddialı bir oyuncuyum

Her zaman iddialı bir oyuncu olduğunu söyleyen Krasic, "Kendini anlatmak çok zor. Ancak antrenmanda ve maçta her zaman iddialı bir oyuncuyum. Hem antrenmanlarda hem maçlarda kendimi yüzde yüz vermek istiyorum. Büyük hedeflere doğru bu şeklide inanarak gideceğiz" dedi.



Oynadığım kulübün büyük hedefleri olmalı

Oynadığı kulübün büyük hedefleri olmasının gerektiğini söyleyen Krasic, "İlk önce kulübümün hedefleri olması gerekiyor. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp Buraya gelirken tercihimin nedeni buydu. Büyük hedefleri olan bir kulüp beni motive ve mutlu ediyor. Bu kulüple beraber kupaları almak istiyorum, Avrupa’da başarılı olmak istiyorum" dedi.



İstanbul’un muhteşem bir şehir olduğunu söylediler

İstanbul hakkında ise Krasic, "İstanbul konusunda çok fazla bir bilgim yok. Daha önce Beşiktaş ile oynadığımız bir maç nedeniyle buraya gelmiştim. Ancak konuştuğum insanlar muhteşem bir şehir olduğunu söyledi. Lazetic ve Mirkovic; onlar çok şeyler anlattılar, insanların sıcaklığından, şehrin büyüklüğünden bahsettiler" dedi.



Hemen maça çıkmak istiyorum

"Sahaya ilk girişte çok güzel bir duygu yaşadım. Seyirciyle birlikte, Fenerbahçe formasıyla hemen bir maça çıkmak istiyorum" diyen Krasic, şu ana kadar hiçbir lig maçında kırmızı kart görmemesini ise sahada agresif olmamasına bağladı ve "Oyun içerisinde rakibe yanlış bir hareket olabilir ama şu ana kadar böyle bir şey olmadı" dedi.



Türkiye ligi zor bir lig

Türkiye Lig hakkında ise Krasic, "Şu ana kadar çok fazla bir şey söyleyemem ama duyduğumu göre agresif bir lig ve hiçbir zaman kolay maç olmuyor. Küçük takımlarda da iyi oyuncular var ve maç kazanmanın kolay olmadığı bir lig. Ben de en kısa zamanda bu lige uyum sağlamak için çaba göstermeye çalışacağım" dedi.



Formanın ağırlığını hissettim

Fenerbahçe’ye adaptasyonunda Caner’in olumlu etkisinin olacağını belirten Krasic, "Bir an evvel onu görmek istiyorum Çünkü Moskova’da çok beraber olmuştuk. CSKA’da fazla şans görmediğini gerçekten anlayamadım" dedi.



Fenerbahçe’de 27 numaralı formayı giyecek olan Krasic, "İlk giydiğim andan itibaren bunu hissetim; forma çok güzel. Üzerindeki 3 yıldız kulübün büyüklüğünü gösteriyor ve giydiğim anda formanın ağırlığını hissettim" dedi.



Sağ açıkta kendimi güçle hissediyorum

Mevkisi hakkında ise Krasic, "Sağ açık pozisyonu her zaman kendimi güçlü hissettiği bir pozisyon. Gerçi bazı maçlarda forvet ve forvet arkası oynuyorum ama sağ açık pozisyonunda kendimi çok iyi hissediyorum" dedi.



Galatasaray’a gol atarsam çok güzel olacak

Fenerbahçe Galatasaray rekabeti hakkındaki sorular karşısında ise Krasic, "İki kulüp arasındaki rekabeti biliyorum, Aynı zamanda iki kulübün seyircisi arasında da büyük bir rekabet var. Kezman da bu konuda bir çok şey söylüyordu. Galatasaray maçında gol atarsam çok güzel olacak. Ama ben her zaman için kulüp ve takım başarısını önemsiyorum" dedi.



Taraftara mesaj gönderdi

Juventusla 2-3 hazırlık maçı oynadığını, kendisini iyi hissettiğini ve hazır olduğunu söyleyen Krasic, taraftara ise; "Her zaman bizimle birlikte olsunlar. Her zaman bu kulüp için, bu forma için, bu arma için kendimden her şeyi vermek istiyorum. Hep bizimle olsunlar" mesajını verdi.



Ömerovic: Güçlü ve hızlı bir oyuncu

Programa katılan Ömerovic ise Krasic hakkında "Gerçekten güçlü bir oyuncu 2 sene boyunca transferiyle ilgileniyorduk. 2 sene sonra gerçekleşti. İnanıyorum ki hem onun hem de Fenerbahçe için çok iyi bir transfer oldu. Güçlü bir fiziğe sahip ve çok hızlı bir şekilde mesafe kat eden bir oyuncu" ifadelerini kullandı.



Programın sonunda Fenerbahçe Taraftar Kart hediye edilen Krasic, Fenercell abonesi de oldu.



Ardından Radyo Fenerbahçe’de yayınlanan "Kaldırım Tribünü" programına katılan Krasic, Fenerbahçe’de mutlu olduğunu bir kez de burada dile getirdi.



Krasic: “Giydiğim anda formanın ağırlığını hissettim” | Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi





yuh artık her gelene bunu ezberletiyorlar
 
Cevap: Krasiç :" Galatasaray'a Gol Atarsam Güzel Olacak"



Tek dertleri biziz bunların. Eğer biz UEFA'yı almamış olsaydık Avrupa bile umurlarında olmazdı bunların.
 
Cevap: Krasiç :" Galatasaray'a Gol Atarsam Güzel Olacak"



bunların başka işi gücü mü yok her gelen bize gol atacakmış pehh
 
Cevap: Krasiç :" Galatasaray'a Gol Atarsam Güzel Olacak"



bunlar kafayı yemiş.Şahsen bizim tarnsferlerimiz geldikleri gibi şikebahçeye gol atıcam desin, yadırgarım.
 
Cevap: Krasiç: "Galatasaray’a gol atarsam çok güzel olacak"



Biz Avrupa'da başarı istiyoruz,bunlar bizi yenmek. Ne büyüktür Galatasaraylı olmak...
 
Cevap: Krasiç: "Galatasaray’a gol atarsam çok güzel olacak"



Herhalde havaalanında karşılayan fenerli yetkililere soruyor futbolcular ne söyleyelim diye.



Onlarda işte büyük kulüp oldugumuzdan bahset, sonra galatasaraya gönderme bulun falan de, diyorlardır.



Eziklik işte naparsın
 
Cevap: Krasiç: "Galatasaray’a gol atarsam çok güzel olacak"



:) Komik bunlar yaaa.. Nasıl bir kıskançlıktır bu. O FB'ye gidenlerin hepsi içten içe Galatasaray'ı istemiyorlarsa ben de bir şey bilmiyorum. Her gelen bize gol atmak istiyor..
 
Cevap: Krasiç: "Galatasaray’a gol atarsam çok güzel olacak"



Bu ne lan her gelen bize gol atmak istiyor :) Bunların başka amacı yok mu? :)
 
Cevap: Krasiç: "Galatasaray’a gol atarsam çok güzel olacak"



Şampiyonlar Ligi'nden bahsetmemiş. Bu sefer yoğurdu üfleyerek mi yiyorlar yoksa spikerler sormaya mı utanmış :asd:
 
Cevap: Krasiç: "Galatasaray’a gol atarsam çok güzel olacak"



Ulan her gelen de "yaşasın fener" diyeceğine, "Galatasaray'a gol atıcam, atarım.." vs diyor.. Akıllarına ilk biz geliyoruz bunların..



Bütün dertleri bizimle.. Dünyaları biz olmuşuz resmen. Yazık bee :D
 
Cevap: Krasiç: "Galatasaray’a gol atarsam çok güzel olacak"



Bo Mccalebb : Galatasaray'a gol atarsam mutlu olurum. Bunun için futbol takımına geçmeyi düşünüyorum, Aykut Hoca uygun görürse..
 
Cevap: Krasiç: "Galatasaray’a gol atarsam çok güzel olacak"



----



Ben çözdüm olayı;



Fenere gelen oyuncuların beyinlerini kapıkulede alıyorlar...



Yerine bunu koyuyorlar...



Çünki hepsi aynı olmak zorunda...



Malum buradakiler bundan kullanıyor ya...





sunger.jpg
 
Cevap: Krasiç: "Galatasaray’a gol atarsam çok güzel olacak"



Fener taraftarının gazını almaya devam. Yönetici falan demiştir herhalde, böyle söyle diye. Bizim taraftarlar seni hemen sever vs.
 
Cevap: Krasiç: "Galatasaray’a gol atarsam çok güzel olacak"



Sam ve Dean bu meseleyi çözer. FB'ye gelenin beyni bu hale dönüşüyormuş..



782823_29ef_625x1000.jpg
 
Cevap: Krasiç: "Galatasaray’a gol atarsam çok güzel olacak"



Varolma nedeniniz Galatasaray ise size yaşama hakkı verelim de rakip olsun karşımızda.



Ezikler...
 
Üst Alt