Kucka Resmen Trabzonspor'da | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kucka Resmen Trabzonspor'da


603

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan iki ayrı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:


"Profesyonel futbolcu Juraj Kucka' nın kulübümüze kesin transferi konusunda Milan Kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Milan Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 5 milyon avro ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Juraj Kucka ile 2019-2020 futbol sezonu sonuna kadar olmak üzere 3 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya 2017-2018 futbol sezonu için 2 milyon 250 bin avro garanti ücret, 2018-2019 futbol sezonu için 2 milyon 250 bin avro garanti ücret, 2019-2020 futbol sezonu için 2 milyon 250 bin avro garanti ücret ödenecektir.".
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
junuzovici de almislar hangi eleman bilmiyorum ama
baskanlari ücünü de acikladi

edit: bremendeki eleman
 
Son düzenleme:
Bence her iki isimde çok iyi transferler özellikle Trabzonspor için

Açıkçası bu tarz transferleri destekliyorum böylece ligin kalitesi artmaya devam eder bizde adam akıllı bir lig izleyebiliriz belki
 
Junuzovic cok iyi bir oyuncu, asiri derecede underrated, o yüzden iyi bir transfer. Bir cok pozisyonda oynayabiliyor, cok hareketli, ve asiri derece yüksek tempoda futbol oynuyor. Bir nevi burada cok istenilen Darida´ya benziyor...
Kucka ve Medel´de iyi, ama hepsi fazla defansif oldugu elestirisine katiliyorum.

Ama Ersun isi biliyor, ücü de lig icin dogru oyuncular.
 
Son düzenleme:
Üst Alt