Kulübümüz Yine PFDK'ya Sevk Edildi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kulübümüz Yine PFDK'ya Sevk Edildi!


1544539435336.png

GALATASARAY A.Ş. Kulübü'nün 08.12.2018 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Yayın Talimatı'nın 13/5. ve 13/8. maddesi ile 14/2 maddeleri uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Tff.org
 
MADDE 46 – TALİMATLARA AYKIRI HAREKET
(1) Futbol ile ilgili mevzuat hükümlerini, TFF düzenlemelerini, futbol oyun kurallarını ihlal eden kişi veya kulüpler, bu hususta ayrı ceza hükmü bulunmadığı takdirde bu talimatta belirlenen disiplin cezaları ile cezalandırılır.

MADDE 13 – RÖPORTAJLAR
(5) Kulüpler, müsabaka sonrasında yapılacak flaş röportajlarda teknik sorumlusu (teknik sorumlusunun cezalı veya tedbirli olması halinde antrenörü) ve müsabakada oynamış oyunculardan, yayıncı kuruluş sorumlusu ile takımların medya sorumlularının birlikte belirleyeceği 5’er kişilik listeden galip takımdan en az 3, mağlup takımdan en az 2, beraberlikte en az 2’şer futbolcusu ile temsil edilmek zorundadır.
(8) Kulüpler, müsabaka öncesinde flaş röportaj alanlarında yapılacak röportajlarda, teknik sorumlu (teknik sorumlunun cezalı veya tedbirli olması halinde antrenör) ve müsabaka isim listesinde yer alan en az 1 futbolcusu ile temsil edilmek zorundadır. Kulüp TV’leri müsabaka öncesinde, müsabaka isim listesinde yer almayan 1 futbolcu ile flaş röportaj alanında röportaj yapabilir.

MADDE 14 – BASIN TOPLANTILARI
(2) Müsabaka bitiminde, teknik sorumlular (teknik sorumlunun cezalı veya tedbirli olması halinde antrenör) basın toplantısına katılır.
 
Üst Alt