Kulübümüzden Açıklama: | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kulübümüzden Açıklama:


7abde939e2004c6ca13d058559a0a6e9.jpeg



Kulübümüzden Baskonia maçında olan olaylara dair bir açıklama geldi.Açıklamada şöyle denildi:


"Bugün Abdi İpekçi Arena’da oynanan Galatasaray-Baskonia Vitoria Euroleague karşılaşması öncesinde ve maç sırasında yaşananları, kendine Galatasaraylı diyen hiç kimsenin kabul edebilmesi asla ve asla mümkün değildir.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Ergin Ataman, gerek kariyerinde elde ettiği başarılar, gerek Galatasaraylılığı ile bu camianın sembol isimlerindendir.

Bu gerçeği yok sayıp değerli koçumuza, Galatasaray’ı Galatasaray yapan tüm değerlere en ağır hakaretleri savuranların, kendilerini protesto eden aklı selim Galatasaray taraftarına saldıranların bu tribünlerde yeri yoktur.

Yaşanan olayların faillerinin belirlenmesi ve bir daha tekrarlanmaması için alınması gereken her türlü tedbirin alınacağından hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın.


Galatasaray Spor Kulübü"
 
ergın atamanın annesıne kufur edenler ve GS taraftarına saldıranlar kameradan tespıt edılsın bır daha Galatasaray maclarına gırmelerı engellensın.
 
satılık sucukçu ultraslanın nekadar menfaatçi bi oluşum olduğunun kanıtıdır. galatasarayın yıllardır içine ediliyor çıtları çıkmadı. ergin hoca ve yönetim bunlara laf edince hemen kuduz gibi saldırmaya başladılar. menfaatçi satılık herifler
 
polarcıların cevap metni:


Baskonia maçında yaşananlardan sonra açıklamamızdır!

Israrla anlamak istemeyenlere tekrar hatırlatıyoruz.

Ergin Ataman konusunda önceki haftalarda yaptığımız açıklamalar kamuoyunun hafızasındadır.

Öncelikle şunu herkes bilmelidir ki bizim için hiç bir başarı ve kupa Galatasaray değerlerinden önemli değildir ve asla olmamıştır.

ultrAslan'ın Ergin Ataman konusunda DURUŞU NETTİR ve bu duruşumuzdan TAVİZ VERMEYECEĞİMİZ herkes tarafından öğrenilmelidir.



ISRARLA HATIRLATTIK, HATIRLATIYORUZ!

Ergin Ataman, Karşıyaka maçında protokol tribününde Şube Yöneticimiz Murat Özyer'in DARP EDİLMESİNDEN sonraki hafta Abdi İpekçi'de yöneticimiz Murat Özyer'in sağda solda DARP EDİLMEYİ "HAK ETTİĞİNİ" söyleyen ve tweet atan medya mensubu İSMAİL ŞENOL'un aleyhinde yaptığımız protestolardan sonra Ergin Ataman Şube Yöneticimiz Murat Özyer'den YANA DEĞİLDE, DARP EDİLMEYİ HAK ETTİĞİNİ SÖYLEYEN İSMAİL ŞENOL'un yanında yer almıştır ve Yöneticimiz Murat Özyer'e yapılan saldırı GALATASARAY Camiası ve BİZLERE yapılmıştır.

Yetmezmiş gibi Galatasaray camiasını tehditvari söylemlerle Galatasaray Spor Kulübüne "GALATASARAYLILIK BU DEĞİLDİR!" başlığıyla GALATASARAY TARAFTARINA KARŞI ULTİMATOM YAYINLATMASI, Kulübümüze gerekirse ŞUBEYİ KAPATIRIZ veya küçültürüz tehditlerini söylettirdiği gün Ergin Ataman BİZİM İÇİN BİTMİŞTİR.

Son olarak artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ve bizlere fütursuzca saldırı içinde olan her kim olursa olsun gerektiği gibi cevabını gerektiği yerde ve zamanda almaya devam edecektir.

YÖNETİM İSTİFA, ERGİN ATAMAN İSTİFA!!!
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ! BİZ GALATASARAYLIYIZ!


ultrAslan
 
Ne antipatik bir aciklama , seneler once olmus olan olay ve o donem ergine herkes tepki gosterdi

o zaman selcuk formayi cikarip yedek klubesindekilere ittirdiginde sizin icin neden bitmedi

birakin bu isleri
 
Ben kangren kol kimse kesilmesi gerektigini dusunuyorum artik bu camiada , futbolda selcuk sneijder sabri gibiler her kargasanin huzursuzlugun icindeler

baskette ergin sorun olmaya basladi baya son donemde , o da gitsin sorun yok

ama en onemlisi bu olusum artik lagvedilsin , zaten bir gucleri yok klup uzerinde ,aylardir diyorum bunlari kaale almaz yonetim diye ,buradaki ua lar kabul etmiyorlar ama hic bir etkinlikleri yok
 
Üst Alt