Kulübümüzden Nasuhi Sezgin Hakkında KAP Açıklaması! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kulübümüzden Nasuhi Sezgin Hakkında KAP Açıklaması!


1591c253a6f44ef1b5a7c00615bf46a5.jpeg

Şirketimiz son zamanlarda Yönetim Kurulu Üyelerinden Ahmet Nasuhi Sezgin'in açıklamaları hakkında basın ve yayın organlarındaki haberlere açıklama yapma gereği görmüştür.


Kamuoyunda oluşan yanlış algının giderilmesi amacıyla Özel Durumlar Tebliğinin 9. Maddesinin 1. Fıkrası uyarınca Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ahmet Nasuhi Sezgin'in açıklamalarının basında çarpıtıldığı ve farlı anlamlar yükletilmeye çalışıldığı görülmüştür. Yönetim Kurulu Üyelerimizde herhangi bir değişiklik olmadığı ve Sayın Ahmet Nasuhi Sezgin'in Yönetim Kurulu Üyeliğine devam ettiği,

Komuoyuna saygıyla duyurulur.

KAP
 
Aciklamalari nasil carpitildi yahu, adam acik acik biz bilerek mac kaybettik. Daha devletle cok isimiz var demedi mi kamera önünde?
 
Açıklamalar çarpıtıldı derken?

Adam direkt olarak; ''bahis şikesi'' yaptık dedi, ''maç sattık'' dedi. Bunun daha başka bir izahı veya çarpıtması olabilir mi?

Dursun ve yönetimi yargılanacak seviyeye kadar geldiler, 3-5 tane sağlam hukukçu ve camiaya üye gerçek Galatasaray taraftarlarının artık harekete geçmesi gerekiyor.
 
Dalga geciyorlar resmen bilerek mac kaybetmek demek sike yapmak demek ve bu lekeyi kulube suren serefsiz kimse en agir sekilde cezalandirilmali. Gerekiyorsa bir alt lige dusurulmeli biz bazilari gibi yapmayin etmeyin diye aglamayiz.
Sorumlulari derhal cikip cezasini cekmeli.

Birileri istedi diye bilerek mac satan gotunu karisini colugunu cocugunu herseyi birileri istedi diye satar
 
Gercekler ortaya cikiyor bir bir, Sn. Ünal Aysal'in devrilmesi ve bu hainlerin getirilmesi surecinin gercekleri çok yakinda ortaya cikacak. Sn. Ünal Aysal neden devrildi, yerine rivayi peskes ceken ekip neden getirildi ortaya cikacak.
 
Üst Alt