Kulübümüzün Bir Terör Örgütü ile İlişkilendirilmesi HAİNLİKTİR! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kulübümüzün Bir Terör Örgütü ile İlişkilendirilmesi HAİNLİKTİR!


1593431671639.png

Süper Lig'in 29. haftasında M. Başakşehir ile oynadığımız maçın ardından FANATİK gazetesine ait internet sitesi, dün gece bir video yayınlamış ve bu videoda, kulübümüzün başarılarının FETÖ ile bağlantılı olarak elde edildiği algısı yaratılmak istenmiştir.

Asli görevi, olayları doğru ve tarafsız olarak haberleştirmek olan medya mensuplarının bu denli üzücü ve ahlaksızca yapmış oldukları yayın, büyük Galatasaray Camiasına ve 30 milyon u aşkın taraftarına, asla affedilemez ağır bir hakarettir. Kulübümüzün ve spor takımlarımızın elde ettiği başarıları karalamak için yapılan bu tür benzetmeler, bazı çevrelerin, başarısızlıklarını örtbas etmek için başvurdukları haince bir yöntemdir.

Bu bağlamda söz konusu yayını yapan kişi ve sorumluların tamamının gazete ile ilişkileri kesilinceye kadar FANATİK gazetesi ve internet sitesi çalışanlarının, Galatasaray Spor Kulübü’ne ait tüm tesislere girişi/etkinliklere katılımı yasaklanmış olup, olayın sorumluları hakkında suç duyurusunda bulunularak, hukuk ve ceza davaları açılmak üzere gerekli işlemler başlatılmıştır.

Ayrıca terör örgütünün bir nevi propagandası şeklindeki bu tür yayınlar, ülkemizin barış ve huzurunu tehlikeye atacak nitelikte olduğundan, yetkili ve sorumlu kamu otoritelerini de ilgililer hakkında işlem yapmak üzere göreve davet ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü’nü terör örgütüyle ilişkilendirmeye çalışan hadsizler bilmelidir ki Galatasaray, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin, temel değer ve ilkelerinin yılmaz bekçisi olmaya devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
 
Bize yönetici lazım bu tarz pisliklere onların anladığı dilden sıcağı sıcağına medyada cevap verecek biri lazım fatih Altaylı gibi biraz gözü kara
 
bu gazetenin haberlerini de forumda yasaklamalıyız tabi yasaklı ise bilmiyorum ama değilse hemen yapılmalı, hangi amaca hizmet eden şerefsizler oldukları ortada hepsinin.
 
EbxK3FMVcAE4r5f
 
Üst Alt