Kulüpler Birliği Ahitname İmzalayıp, Tüm Bir Yaz Transfer Dönemi Transfer Yasağı Uygulamalı - Sayfa 6 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kulüpler Birliği Ahitname İmzalayıp, Tüm Bir Yaz Transfer Dönemi Transfer Yasağı Uygulamalı


Hayır resmi kitaplarda kaynakları tutulmuş ki sovyet kaynaklarına da geçti kaç tane kitap ve makale var...Tüm ünlü tarihçiler hakkında yazmıştır hatta yeni değil 60-70 sene öncesinin kitapları bunlar...

main-qimg-bdbbc41981be468021c6fa69ad4c83a4-c


ayni seyi soyluyoruz ustad hurmetler ha enver ha saigo bunlar tarihte yer almis karakterler
 
Evet mütüș bir fikir.
Daha bir birine oyuncu satamayan, transfer döneminde sırf fiyat yükseltmek için müdahil olan kulüplerin olduğu bir ülke.
 
Öz Türkçe'miz varken Arapça mıdır, Farsça mıdır ne olduğu belli olmayan "ahitname" sözcüğü neden kullanılır; buna niçin izin verilir!
 
Öz Türkçe'miz varken Arapça mıdır, Farsça mıdır ne olduğu belli olmayan "ahitname" sözcüğü neden kullanılır; buna niçin izin verilir!

Sadece bunda yapsa iyi,mal demiyor mesela gidiyor onun osmanlıcasını buluyor öyle diyor

Ya da gidiyor youtubedan arıyor tarıyor videonun belli kısmında küfür eden içerik koyuyor

Bilinçli yapıyor bunu deyince de salağa yatıyor
 
Yahu Uğur ve Sinan bir gidin Allah aşkına. Çözüm sizin bu savunduğunuz hiç almayın politikası değil, iki de bir şunu dile getirip durmayın.

Sen kol gibi sözleşmeler yapmaz, Tolga, Tarık gibilerine hak ettiklerinin dört katını vermez, bunun yanına da Rodriguez, Henry gibi potansiyel vaad eden oyuncuları bulur, alt yapıdan da oyuncu çıkarır, bu iki kanaldan gelen oyuncuları da değerini bulunca satar isen, işte o zaman bu kıskactan çıkarsın.

Hiç almayın, tabii canım para gökten yağıyor ya hiç bir şey yapmadığın zaman.
 
Üst Alt