Kulüpler Birliği Toplandı! - Sayfa 9 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kulüpler Birliği Toplandı!


rıdvan-dilmen-in-kuşu_288429.jpg

Artık Milli Marş sömürüsü yapamayacak olman üzüyor.
 
Son düzenleme:
14 değil de serbest bırakılacaksa birtakım kriterler gelmeli. Belirli bir yaşın üzerinde olanlar için millî takımda oynama zorunluluğu gelebilir mesela.
 
Bir yandan bir kamu bankası aracılığı ile kulüplerin borçlarını yapılandırmaya kalkarlar.

Bir yandan yabancı sınırını getirmeyi tartışırlar.

Biraz zeka yahu! Yeni Tarık Çamdallar, Ozan Tufanlar, Mehmet Topuzlar çıksın istiyorlar demek.

TS başkanı da amacımız ülke gençlerine hizmet etmek demiş. Al bir geri zekalı daha! 28 Türk ile yap kadronu, elinden tutan mı var? Kaç tane Türk futbolcu gördün, yerini garantiye aldıktan sonra kendini geliştirmeye çalışmış, kendine hedef koymuş..

Dangalak Burak, 31 yaşında arkadaşlarım emekli oldu demişti bir ara. Demek ki senin arkadaşların da sorun var. Tugay 36 - 37 yaşında Blackburn de futbolcuydu, Emre 38 yaşında hala futbol oynuyor.

Daha ortaya konacak çok argüman var. Karşıtların ise sığındığı tek argüman İstiklal marşının futbolcular tarafından okunmaması.

Bu zihniyetler futbolda yer aldığı sürece bu ülke futbolundan bir halt olmaz.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Klüplerin büyük çoğunluğunun yabancı kuralının aynen devam etmesini istediği belliydi zaten.Bir kaç yalaka klüp başkanı şaşırtmadı beni.Fakat herkesin lehine olan bir kural bu.1 kaç düzenleme getirilsin çok daha fazla yerli gençde piyasaya çıkaçaktır bu sistemde.
 
Ayni sekilde devam edilmeli

Takimlar arasinda rekabet artti,kalite de artti.

Yabanci sinirini tartismak yerine hakem camiasini bastan asagi silip tekrardan insa etmek lazim
 
Reis'in bu konunun umrunda olduğunu sanmıyorum şu an.

Avrupanın yabancı serbestisine bakışını biliyoruz da Doğu toplumlarında bu işe nasıl bakılıyor diye bir bakarsak örneğin Rusya'da 2 sene önce ilk on bir de 7 toplamda sınırsız imiş kural ardından Putin devreye girip bu fazla diyor tartışmalar başlıyor 2018 Dünya Kupası sonrası kesin değişmeli talimatını veriyor Putin. Ve işin komik tarafı da bunlar yaşanırken Mircea Lucescu Rusya'da Zenit'te çalışıyor ve sınırlamaya karşı. Aynı Lucescu 1 sene sonra ülkemizde Rusya'da karşı çıktığı şeyi savunmaya başlıyor.

Rusya'da da bu olayın başı ülke lideriyken bizde de bunu gündeme getiren yine ülkenin lideri ve tartışma zamanlamaları birbirine çok yakın bu kadar tesadüf olamaz.
 
Üst Alt