"Kupayı Messi Kaldırsın" Diyen Neymar'a Tepki! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

"Kupayı Messi Kaldırsın" Diyen Neymar'a Tepki!


Brezilya, Neymar'ı topa tuttu



tsn_haber_detay.asp




12.07.2014 00:08 - 19 Defa Okundu



Brezilya halkı ve basın, final maçı öncesi kupayı Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin kaldırmasını isteyen Neymar'ı topa tuttu.



2014 FIFA Dünya Kupası yarı finalinde Almanya'ya 7-1 yenilmenin şokunu atlatmaya çalışan ev sahibi Brezilya'da yeni gündem, milli takımın yıldız oyuncusu Neymar. Brezilya, geçen hafta sakatlığına ağladığı Neymar'a şimdi kızgın.



Sakatlanarak yarı finalde oynayamayan yıldız futbolcu, kupada Barcelona kulübünden takım arkadaşı, Arjantinli Lionel Messi'nin şampiyonluğa ulaşmasını istediğini söylemişti: "İki takım arkadaşım Arjantin forması giyiyor, Messi ve Mascherano. Umarım onlar kazanır."



Neymar'ın Pazar günü oynanacak finalde Messi'li Arjantin'in Almanya'yı yenmesini dilemesi, Brezilya'da tepki çekti.



Ataque isimli popüler spor gazetesi Neymar ve Messi'nin fotoğraflarıyla birlikte 'Biraderler' başlığını kullandı. Gazete, Neymar'ın ezeli rekabeti hiçe sayarak takım arkadaşı Messi'yi tutmasını kınadı.



Jogo extra gazetesi de ön sayfada Neymar ile birlikte 'Arkadaşım' manşetini attı. Gazete, Brezilyalı yıldızı Barcelona'daki takım arkadaşı Messi'ye yaranmakla suçluyor.



Bir başka gazete O Dia ise 'Messi Spor Kulübü' başlığıyla verdiği haberde, Neymar'ın adeta "Messi Spor Kulübü'nde" oynar gibi davrandığını belirterek, aralarındaki çıkar bağına dikkat çekti.



Expresso gazetesi de Neymar'a tepkisini 'Messi şimdi Neymar' başlığıyla yansıttı. Spor basınının küçük bir bölümü de Arjantin'e destek verdi.



Globo, 'Forca Latina' başlığıyla Latin kardeşliğine vurgu yaparken Arjantin'in desteklenmesi gerektiğini yazdı. Aynı gazete, final için Arjantin'den gelen ve karnaval alanında kamp kuran taraftarların fotoğrafının altına da 'Kardeşlerimiz' başlığını attı.



(Al Jazeera)



Brezilya, Neymar'ı topa tuttu Turkfutbol.com Futbol Haberleri

 
Size tecavüz edeni mi tutarsınız yoksa kavgalınızı mı?





Sent from my iPhone using Tapatalk



Beni yenen takım kupayıda almalı ki karizmayı biraz toparlayabilesin napalım adamlar çok iyi dersin enazından hafifletici sebep sayılabilir birde ezeli rakibin senin evinde kupa kaldıracak tam yıkım olur brezilyaya neymar saçmalamış bence...



Hesap Makinesi
 
Üst Alt