Kylian Mbappé Başlığı - Sayfa 9 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
D8kfpfbXYAAtfjT
 
Şimdi mbappe 17 yaşından beri aynı tarz oyunu oynuyor bu hızlı atlet ama bu özellikler belki dünyanın en iyi seviyesinde golcü özelliği de var eee bu adam 27 sinde de 30 unda da hemen hemen bu özellikleri olacak sırf bu özellikleri bu yaşta bu üst seviye de gösteriyor diye bu kadar para ediyor sadece yukarıda arkadaş örnek vermiş premier lig de ki zaha mesala bir çok böyle kanat oyuncusu var bu yüzden diyorum hep messi gibi oyuncular en üst düzeydir diye..
 
Kylian Mbappe, Lionel Messi'nin rekorunu kırdı!

Paris Saint-Germain'in genç yıldızı Kylian Mbappe, takımının Club Brugge ile oynadığı maçta kaydettiği gollerle Lionel Messi'yi geride bıraktı ve Şampiyonlar Ligi tarihine geçti.
Maçın 52. dakikasında oyuna dahil olan Mbappe, 61. dakikada takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.Fransız yıldız bu golle birlikte Şampiyonlar Ligi kariyerindeki 15. golüne ulaştı ve turnuva tarihinde 15 gole ulaşan en genç oyuncu (20 yıl 302 gün) oldu.

Şampiyonlar Ligi tarihinde bu alandaki unvan daha önceden Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'deydi (21 yıl 289 gün).

Mbappe, karşılaşmanın 79 ve 83. dakikalarında da fileleri havalandırarak hat-trick yaptı.
 
Iyi ki bize degil de Brügge ye patladi.

Bizim macta da sonradan oyuna girmisti ama dün Brügge yi parcalamis tek basina.
 
kanat oyuncusu olmadıgı ve hicbirzaman olamıyacagı halde döşamp denen futbol kekosu sebebıyle kanada zaptedilen son yılların en etkili forvet oyuncusu.

kanatta yasin öztekinden hallicedir bunu göremeyen sıgırı hocası kariyerini hic edecek.
 
Kylian Mbappe: "Son maç olsa bile önem veriyoruz. Galatasaray’ın son maçlarını izlettiriyorlar bize. Analiz yapıyoruz." (France Football)
 
Üst Alt