Kylian Mbappe mi Ousmane Dembele mi? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kylian Mbappe mi Ousmane Dembele mi?


Sizce hangisi daha iyi ?

  • Dembele

    Kullanılan: 8 24.2%
  • Mbappe

    Kullanılan: 25 75.8%

  • Kullanılan toplam oy
    33
Dembele piyasada pek kalmayan teknik kanat oyuncularından, tam kanat da sayılmaz ama golcü yönü de var zayıf olsa da. Bilekleri mükemmel, dar alanda geniş alanda her şekilde adam geçebiliyor şu an için son kararlarda ve son paslarda eksikleri var ama kötü de değil. Dortmund'da ilk sezonunda Pulisic, Schürrle, Götze, Reus, Emre Mor vs rotasyonunda en çok forma giyen ve katkı sağlayan oyuncu oldu sanırım 10 gol 21 asistle. Muhteşem bir oyuncu olabilir ama oyun içi sürekliliğini arttırması lazım Messi ile oynaması şans olacak.

Mbappe'yi çok izlemedim ama gördüğüm kadarıyla en belirgin özelliği patlama gücü, bir anda çok hızlanabiliyor sanırım Henry benzetmesi de bu fuleli oluşundan dolayı ama bence yanlış takıma gitti. Benzema'nın gençlik yıllarındaki gibi santrafor mu yoksa kanat forvet mi hangisi olacağı henüz belli değil. Sağ kanat oynamadığı taktirde taktik diziliş değişmezse çokça yedek kalacaktır Cavani ve Neymar kesilmez malum, ha 4-2-4 oynarlarsa bilemem tabiiki.

Aralarında tercih yapmak zor açıkçası ama Dembele daha fazla ispatladı kendini şu an için, aralarında 1 yaş fark var tabii.
 
Dembele daha yetenekli ama Mbappe daha çok iş yapabilir. Dembele'nin profesyonelliğinde ve çalışkanlığında sıkıntı olabilir gibi duruyor.
 
Bruma'yı bizim yerimize Dortmund yada Monaco alsaydı,şuan Bruma'yı konuşuyor olurduk.Ben Bruma'yı onların çok gerisinde görmüyorum.Ankete gelirsek Mbappe diyorum.
 
Dembelede messi seviyesine yakın dribling yeteneği var. Daha göze hos gelen bir adam. Hangisi daha iyi bir şey diyemem ama ikisinden birini izleyecek olsam dembeleyi izlerim.
 
Bruma'yı bizim yerimize Dortmund yada Monaco alsaydı,şuan Bruma'yı konuşuyor olurduk.Ben Bruma'yı onların çok gerisinde görmüyorum.Ankete gelirsek Mbappe diyorum.

Mbappe nasıl bilmiyorum ama Dembele topu mıknatıs gibi çekiyorsa Bruma da ittiriyor.Aynı yetenekteki Emre Mor da Dortmund forması giydi ama yolladılar.Keşke sonraki satıştan pay koysaydık da en az onların seviyesine gelir.
 
Hangisinin daha iyi olacağını görmek için birkaç seneye ihtiyaç var. Form tutmaları, istikrarları, takıma skor katkısı, sakatlıklar vs gibi konular üzerinden 2-3 yıl içinde bu soruların cevabı netlik kazanır.
 
Mbappe ; R9 Cronaldo ve Thierry Henry karışımı bir futbolcu. Süper yıldız potansiyeli fazlasıyla var.
 
Mbappe Henry'nin, Dembele'nin de o kadar kıvrak olmasa da Ronaldinho'nun gençliği gibi geliyor bana.


Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
 
Dembele'yi daha çok severim. Hem oynuyor, hem oynatıyor. İki ayağı da müthiş. Çalımları güzel, zaman zaman Iniesta gibi paslar atıyor. Dembele'yi Mbappe'den daha çok seyrettim, bunun da etkisi var tabi ama Dembele bana daha çok heyecan veriyor. Kıyaslamak biraz zor mevkileri (ya da rolleri diyeyim) farklı olduğu için ama bence Dembele daha büyük bi oyuncu olma potansiyeline sahip.
 
Üst Alt