La Liga Maçlar Başlığı - Sayfa 99 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Atletico'nun isi gercekten cok zor artik. Sag ve sol kanatta gol-asist üretecek kaliteleri yok. Lemar, Vitolo ve Correa hic bir büyük macta fark yaratacak isimler degil. Cok istikrarsiz isimler.

Joao Felix'in yaninda / önünde oynayacak kaliteli bir forvetletleri yok. Alvaro Morata sadece kücük takimlara karsi is yapabilecek, Real Madrid'in yedek forveti olmaktan öteye gidememesine ragmen rekor ücretlere transfer olan sansli bir forvet.

Gimenez'in yaninda oynayacak first class bir stoper göremiyorum ben. Porto'dan alinan Felipe ve Savic'le olacak is degil o. Juanfran-Filipe dönemi bittiginden beri sag ve sol bek olarak da yeterli degiller.

5-6 saglam oyunculari olsa isin rengi degisir. Koulibaly, Icardi, Nicolas Pepe, Richarlison, Bellerin, Grimaldo gibi adamlar olsa ucarlar bence. Klasik bildigimiz Simeone tarzi futbol artik biraz zor cünki devir degisti. Juanfran-Godin-Miranda-Filipe-Gabi gibi adamlarla yaptigin savunmayi simdiki genclerle yapamazsin. Atak oyunu oynaman lazim, hizli olman lazim.

Atletico acayip para kazandı. Artık eski savaşçı kimlik tutmaz zaten. Son Juve maçında bu çökmüştü aslında. Simeone bu takıma farklı oyun oynatacak. Doğru isimler şart.
 
Barca sampiyon olamaz ne var ne yok cl kasacaklar

Ath madrid sakatlik yasamassa ipi gogusler

Buyuklere celme takacak cok takim var bu sene sevilla betis valencia hatta vigo
 
Barca sampiyon olamaz ne var ne yok cl kasacaklar

Ath madrid sakatlik yasamassa ipi gogusler

Buyuklere celme takacak cok takim var bu sene sevilla betis valencia hatta vigo
Kanka zor yav Atletico full yeniledi takımı, defans hatları başlarda sos verir üstüne Rodri de gitti, Messi vermez sakatlıklar yaşamazsa.
Bilbao iyi takim olmuş ama Aduriz'de ekstra iş yapti güzel goldü ama bende Barça rahat sampiyon olacağini düşünüyorum. Real ciddi bir kriz var Atletico'nun nefesi yetmez muhtemelen

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilbao bence hep standart üstü takım, Laporte büyük kayıp oldu sadece onun yeri dolmadı.
 
real madrid okadar para harcamasina ragmen ilk 11inde rodriguez ve isco cikmis bugün. valladolid'e karsi 17 sut cekip gol atamamislar. dk 65
 
Üst Alt