Leganes, Celil Yüksel'i İstiyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Leganes, Celil Yüksel'i İstiyor


293215.jpg


Galatasaray'da sürpriz bir isme İspanya'dan talip var.

La Liga ekibi Leganes, sarı-kırmızılı ekibin altyapısından yetişen Celil Yüksel’i kiralamak istiyor.

Galatasaray’la A takıma yükselen ve Fatih Terim’in zaman zaman şans verdiği 21 yaşındaki orta saha, teklife sıcak bakıyor.

Trt Spor
 
Bizim ligde oynaması için en azından Mehmet Güven kazması gibi fiziği olması lazım. Hiç bir yerli hocanın oynatacağını sanmıyorum. Hollanda veya İspanya'da iş yapabilir, daha teknik oyun oynanan ligler yani. Bizde boy pos önemli (!)

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abdülkadir Parmak ligin en fiziksiz oyuncusu, durumu ortada. Doğru dokunuşlarla her oyuncudan verim alınabilir tabii eğer potansiyeli varsa.
 
Abdülkadir Parmak ligin en fiziksiz oyuncusu, durumu ortada. Doğru dokunuşlarla her oyuncudan verim alınabilir tabii eğer potansiyeli varsa.
Parmak demişken Ünal Hoca yılın en başarılı hocasıdır. Sosa ile Yusuf'u birlikte oynatmayı beceremeyen bir sürü hoca geçti Trabzon'dan. Hatta Yusuf'u bazı maçlarda sağ kanat olarak oynatmışlardı. Sosa'yı 8'e yazarsam orta saha düşer dediler. Ünal Hoca yanında Parmak ile Sosa'yla oluşturdu merkezi. Vodafone stadında Onazi sakatlanınca yerine Batuhan çöpünü almıştı. O Trabzon'un 3.golünü harcadı. Maç 2-2 bitti. Sonra Parmak oynamaya başladı. Trabzon'dan bir hakkım olsa Parmak gelsin derim. 2.sıraya stoper Hüseyin veya kaleci Uğurcan'ı yazarım. Muslera sonrası alınmalı. Oyuncu kaliteliyse hocalar oynatabilmeli.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Kafası çalışıyorsa bu yazı iyi değerlendirir.. Okan Buruk’u anımsatıyor..


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kiralıkta olabilir ama 2-3 milyona satıp sonraki satışında öncelik hakkı bizim olacak bir madde de koydurabiliriz. Koray’ı aldığımızda eğer parlarsa diye Dortmund’un 7 milyona geri alma hakkı vardı. Öyle bir şey olabilir.
 
Üst Alt