Lens: "Fenerbahçe'de kalmak istiyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lens: "Fenerbahçe'de kalmak istiyorum"


fft226_mf7759840.Jpeg

Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Jeremain Lens, kararını verdiğini ve Fenerbahçe'de kalmak istediğini söyledi.


TRT Spor’a röportaj veren Jeremain Lens, “Ben kendi kararımı verdim. Fenerbahçe’de kalmak istiyorum. Benim açımdan sorun yok. Şu anda her şey Fenerbahçe’nin Sunderland ile anlaşmasına bağladı” ifadelerini kullandı.

Gamaspor
 
lensin kalması kötü olur ama vonpörsük te kalırsa fener yine loser devam eder

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Fb ye yarari zarari olmasini bir kenara birakirsak , ki bizim icin de gecerli

sneijder , rvp , lens , talisca gibi bir kac adam kalsin su ligde ama allah askina katar sozlesmesi rakamlari vermeyin artik
 
Galatasaray'a gelmeyi isteyecek kadar aptal değil bence de.
Doğru o kadar akıllı ki bizden daha kötü yönetilen kibirbahçe de kalıyor. Bir iki sezon Dursun gibi tanımı konamayan bir mikrop yüzünden tepemize çıktılar diye kuşları ve kargaları bir yalamadığınız kaldı.

Ayrıca bu yalanan lensi gördük bizim maçta. İki numarası var rakibi hızı ve gücü ile geçmek. Bizim maçta Carole gol pozisyonunda Şenere karşı sıvamadan önce buna karşı biraz akıllı oynadı sahada bir kontra pozisyonu dışında Lens diye bişey yoktu. Defans oyuncusu biraz güçlü ise ve bire bir koşu mücadelesine girmeden doğru pozisyon alarak buna karşı oynadığı zaman hiç bir numarası kalmıyor.

İkide bir süper oyuncu denip duruyor buna ve taliscaya. Süper oyuncu benim gözümde zor giden maçları koparandır misal Valbuena, yada artık eski formu olmayan sneijder, Interin şampiyonlar ligini kazanmasında ki üç etkenden biri.
 
Son düzenleme:
Üst Alt