Lescon Galatasaray'a Sponsor Oluyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Lescon Galatasaray'a Sponsor Oluyor


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adidas ile sponsorluk anlaşmasını fesheden Galatasaray'a bir Türk firmasından sponsorluk talebi geldi.



Galatasaray'ın Pazartesi günü Adidas ile olan forma sponsorluğunu feshettiğini Borsa'ya bildirmesi kulübün taraftarlarını heyecanlandırdı. Türk Telekom Arena ile birlikte yeni stadyumuna kavuşan Galatasaray'ın yeni forma sponsorunun kim olacağı merak edilirken bir aday da Türkiye'den geldi. Türk spor malzemeleri üreticisi Lescon'un kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erbay, Galatasaray formasına sponsor olmaya hazırlandıklarını söyledi.



2011-2012 sezonunda 4 büyüklerden en az bir takım ile çalışmayı planladıklarını ifade eden Erbay, "Galatasaray'ın Adidas ile sözleşmesini feshetmesi bizim planlarımızı 5-6 ay erkene almamıza neden oldu" dedi. "Haberi duyar duymaz bugün ilgili arkadaşlarıma Galatasaray ile temasa geçmeleri için talimat verdim" diyen Erbay, "Önümüzdeki günlerde görüşmek için randevu aldık" dedi.



TÜRKİYE'DE 63 FUTBOL TAKIMINA SPONSOR



Lescon, bu sezon Süper Lig'de Karabükspor, Manisaspor, Kasımpaşa, Bank Asya Birinci Lig'de de Altay, Boluspor, Denizlispor, Diyarbakırspor ve Giresunspor'ın da forma sponsorluğunu yürütüyor.Türkiye liglerinde 63 futbol takımıyla çalıştıklarını belirten Erbay, "Çalıştığımız takımların 30 tanesi profesyonel futbol liglerinde oynuyor. Her geçen yıl çalıştığımız kulüp sayısını artırmak için çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Azerbaycan liginden de takımlara sponsor olmuştuk. Almanya'daki Berlin Türkiyemspor başta olmak üzere birçok Türk takımına da malzeme gönderiyoruz. Bütün bu sponsorluklar sayesinde çok büyük tecrübeler kazandık" şeklindek konuştu.



"GALATASARAY'A DAHA ÖNCE SPONSOR OLMUŞTUK"



Lescon, eski başkan Özhan Canaydın 2007 ve 2008 yılları arasında Galatasaray'ın futbol dışındaki tüm branşlarında sponsor olmuştu. Galatasaray ile daha önce çalışmış olmalarını bir avantaj olarak nitelendiren Erbay, "Eğer anlaşma sağlayabilirsek bu ilk çalışmamız olmayacak. Bunun kendi adımıza önemli bir avantaj. Bir Galatasaray kongre üyesi olarak, Galatasaray Adidas ile sözleşmesini feshettikten sonra birçok telefon ve e-posta aldım. Herkes bir Türk markasının artık büyük takımlara sponsor olmasını istiyor. İnşallah bu kez futbol takımı için de sponsor olmak istiyoruz" dedi.



"YABANCI MARKALARIN SAĞLADIĞI BÜTÜN İMKANLARI SAĞLAYABİLİRİZ"



Altyapı ve üretim kapasitesi bakımından yabancı markalardan farksız olduklarının altını çizen Erbay, "Onların sağlayabileceği tüm imkanlar bizde de mevcut. Gerek kalite olarak gerekse de Galatasaray Store'lara ürün temin etme konusunda hiç bir sorun olacağını sanmıyorum. Bizim bir avantajımız daha var. Yabancı markaların nerdeyse tamamı Uzakdoğu'da üretim yapıyor. Bizim ise bütün tesislerimiz Türkiye'de. Artık yerli markalar da yabancı takımlar ile aynı seviyede çalışıyorlar" dedi.



"EKONOMİK OLARAK NE GEREKİYORSA YAPMAYA HAZIRIZ"



Bu sektöre ilk giridğinde iki ana amacı olduğunu söyleyen Erbay, "İlk hedefim 4 büyük kulübümüzden en az birisini Türk markası olarak giydirmek istiyordum. Bir diğeri ise Türk milli takımını giydirmek. Şimdi ilk hedefime ulaşmak için hazırım. Yıllardır bu hedeflerim doğrultusunda Lescon'u bir yere getirebilmek için çok çalıştım. Bu yüzden Galatasaray ile sponsorluk anlaşması için ekonomik açıdan da ne gerekiyorsa şirket olarak yapmaya hazırız" şeklinde konuştu.



Hürriyet





Konuyu nereye aççağımı bilemedim ve buraya açtım ama eğer haber doğruysa söyleyecek söz bulamıyorum.

 
Cevap: Lescon Galatasaray'a Sponsor Oluyor



Güzel olur...Ahu Tuğba oynuyordu ilk reklamlarında :):) Ama nede olsa bizim mrkamız...
 
Cevap: Lescon Galatasaray'a Sponsor Oluyor



Lescon hakkında böyle konuşmayın. :) Zamanında Lescon amblemli formaları sırtınıza geçirdiniz. Ayrıca neyi var, ne güzel işte özümüze dönüyoruz. :D
 
Cevap: Lescon Galatasaray'a Sponsor Oluyor



Haberde sadece görüşme için randevu aldık diyor la adam.Galatasaray formaları adlı blogun bağlantılarının kuvvetli olduğunu biliyoruz,adamlar NIKE demiş işte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt