Haber - Levent Nazifoğlu, İhraç Edilebilir! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haber Levent Nazifoğlu, İhraç Edilebilir!


nazifoglu.jpg

Sezona iyi başlayan Galatasaray'da eski yönetici Levent Nazifoğlu'nun maç günü bir televizyon kanalına çıkmış, yaptığı açıklamalar camianın tepkisini çekmişti.


Bu tavrını Olağanüstü Genel Kurul'da da sürdürdü. Konuşması sırasında başkan Dursun Özbek ve yönetici Alper Narman ile tartışması üzerine toplantıya 10 dakika ara verildi. Nazifoğlu'nun bu sırada bazı yöneticilerin üzerine yürüyerek hakaretler ettiği öğrenildi.

Camianın tepkisini çeken Nazifoğlu için bazı kulüp üyeleri dilekçe hazırlıyor. Talebin ihraç veya hak mahrumiyeti olarak düzenleneceği öğrenildi. Dilekçenin kısa süre içinde yönetim kuruluna iletileceği kaydedildi.

Gamaspor
 
YouTube

çok iyi yorumlamışlar konuşmayı.

1:15'den itibaren başlıyor.
İzlediğime pişman oldum. Kalitesiz hukumet yalakaları.

Yinede bonservis konusunda doğruluk payı var gibi yani. Diğer tüm konuşmaları iğrenç abartılı ve bilgisiz. En son fenere fon meselesi olurmuş... Neden malı varmış... Hiç bir şeyleri yok tapulu olarak Antalya'da 70bin tl ye aldıkları arsa hariç ki onuda nasıl aldıklarını biliyoruz.

Neyse, dursun 34 milyonu nereden nasıl hesaplamış acaba
 
Bu ablak suratlı zamanında kulüpte görev aldı gerçekten de yazık. Gerçek bir Galatasaraylı o kadar basının, kişinin önünde kendi kulübünün başkanını yönetimini her kim olursa olsun küçük düşürmeye şov yapmaya çalışmaz. Bir de konuşmasının bir bölümünde "Galatasarayda benim gibi de insanlara ihtiyaç yok mu? " diye pişkin pişkin soruyor. Tam minübüs şoförü ağzı ile konuşan bir kişilik ben olsam onu orada konuşturmazdım ne amaçla kurula geldiği belli. Tamam tabi ki eleştiri olacak kulübe sahip çıkılıp hesap sorulacak ama mahalle kabadayısı ağzı ile değil insan gibi yapılmalıydı.
 
Divan Kurulu'nda bir iddia ile kürsüye çıkıyor. İddialarını sıralamak yerine sağa sola sallayıp ortalığı karıştırıp durdu. İddialarında emin olacak insan sağa sola bakmadan çatır çatır konuşur. Saldırmaz.
 
Divan Kurulu'nda bir iddia ile kürsüye çıkıyor. İddialarını sıralamak yerine sağa sola sallayıp ortalığı karıştırıp durdu. İddialarında emin olacak insan sağa sola bakmadan çatır çatır konuşur. Saldırmaz.

Aranıyordu diğer bir deyişle. Talimat almış belli ki ortalığı karıştır haber çıksın diye. Yakında Aspor kadrolu elemanı olursa şaşırmam.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Ben bu nazifogluna neden bu tepki var anlamiyorum

birincisi siz "madem oyle yonetimdeyken yapsaydi bu elestirileri" diyorsunuz ama adam istifa etti zaten daha ne yapacakti ?

ikincisi hic bir transfere kotu veya yanlis demiyor ki , bu maliyetlerle oyuncu transferi isine girmeyecegiz diye anlastik sonra kendini kurtarmak icin goz boyadi dursun diyor

daha iki gune kadar "iki transferle dursun destekcisi mi oldunuz" diye basliklar yok muydu

ucuncusu dursun biraz rakamlarla ama cogunlukla algilarla oynayip insanlari inandirmaya calisiyor

------
gs nin senelik 100 milyon euro kazanci filan yok , hatta son iki yilin toplaminda 100 milyon euro kazanci da yok

ikincisi oyuncu satisindan dogan kaynak sadece eskiden odenen bonservislerin bir kismini kurtariyor , bir katma deger yaratilip da satis yapilarak kar edilmis izlenimi yaratiyor

ayrica 3 buyuk klup icin de soyledikleri dogru , bizim konumuz gs ama digerleri de farkli degil asagi yukari , sadece bir tanesi yirtacak gerisi batacak diyor ki dogru

------

dorduncusu , nazifoglu bir seyle suclanacaksa bu elestirileri ile degil , kendi dahlinin oldugu donemde de yapilan savurganliklarla ilgili elestirilmeli , buna sonuna dek katilirim

ama dursun da ayni aysal gibi yapti

vaad asamasinda borc sarmalindan kurtarma sozuyle cikti , biri dk 1 bu ise 2 sene sonra borcu iyice arttirip gelecegi de ipotek alacak islere giristi

iki baskan da saha ici basarilarla bu asiri maliyetlerin karsilanabilecegi konusunda seyirciyi resmen hipnoz etti

ve sonucunda riva florya gitti .. yakinda ayni borc tekrarlanacak goreceksiniz buradayiz

o zaman da isteye isteye degil seve seve capsiz yerliler saatci zencilerle oynamak zorunda kalacak klup
 
adam olsa eski hesapları günyüzüne cıkarmazdı.

ne yani en yakın arkadasımla kavga ettigimde onun tüm acıklarını günyüzüne mi cıkaracagım, adamlığa sığar mı?
 
defolsun gitsin. Haklı adam efendi gibi konuşur delilleri ispatları bir bir ortaya koyar.
Bu saldırmaktan başka bir şey yapmadı. Artık ne acısı varsa?
 
Üst Alt