Levent Nazifoğlu: "Lassana Diarra'nın maliyetiyle ilgili sorun yok" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Levent Nazifoğlu: "Lassana Diarra'nın maliyetiyle ilgili sorun yok"


Galatasaray Kulübü Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu, transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu, Radyospor'da katıldığı programda, "Sponsorluk anlaşması sonlanmaya yakın. İnsanlar beni tanır, çok açık konuşuyorum. Futbolcularımız Riekerink'i çok seviyor. Riekerink, Türkiye'deki en büyük problem olan çalışma sistemlerinde çok bilgili. Ben bile bu kadarını beklemiyordum" dedi.

"Eren Derdiyok transferine bitti diyebiliriz"

Eren Derdiyok transferiyle de ilgili konuşan Nazifoğlu, "Eren Derdiyok transferine bitti diyebiliriz. Eren Derdiyok ile yarın sözleşme imzalayabiliriz. Başkanımız Dursun Özbek ve Mehmet Özbek bu transferi bitirdi. Oyuncuyu da scout ekibimiz izledi, teknik ekip onayladı. Eren Derdiyok ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağız" dedi.

"Lucas Leiva imza atarsa sürpriz olmaz"

Lassana Diara'nın Rusya'dan kalma 10 milyon euroluk cezası olduğunu ve tek sorunun bu olduğunu ifade eden Nazifoğlu, "Alan kulübun cezasını üstlenmesi gerek. Lassana Diarra'nın maliyetiyle ilgili sorun yok tek sorun ona verilen cezanın daha sonra bizim karşımıza çıkması. Lucas Leiva imza atarsa sürpriz olmaz. Cavanda gündemimizde değil. Eren Derdiyok'tan sonra ikinci bir forvet transferi olma ihtimali düşük. Podolski de var orada oynayabiliyor" dedi.

"Bruma'yı satmayacağız"

PSV'den Bruma için bir yazılı teklif daha geldiğini ifade eden Nazifoğlu, "Bruma'yı satmayacağız. Benim şahsi fikrim ben Bruma'yı 10 milyon euroya satmam. Benim için 15 milyon € Bruma için iyidir. PSV bizden oyuncu alabilecek büyüklükte bir takım değil. Sinan Gümüş'ten büyük beklentilerimiz var. Onunla ilgili de transfere kapımız kapalı. Bir Portekiz takımının, İspanya'da ilk 3 dışındaki bir takımın, İngiltere'de başaltı takımların bizden oyuncu almaları zor" dedi.

PORTAL HABERİ
 
Lass yillik en kotu 3 ister maliyette sorun yoksa neden ust duzey santrafor alinmadi?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
İkinci bir forvet transferi yapmayacaksınız ve as forvet diye aldığınız adam Eren Derdiyok öyle mi?

Bizim Türkiye dışından transfer yapmamız yasaklandı mı acaba?

Yatacak yeriniz yok sizin, beceriksiz adamlar!
 
Eren Derdiyok transferine bitti diyebiliriz. Eren Derdiyok ile yarın sözleşme imzalayabiliriz. Başkanımız Dursun Özbek ve Mehmet Özbek bu transferi bitirdi. Oyuncuyu da scout ekibimiz izledi, teknik ekip onayladı.

akıllara durgunluk veren 1 ekip işi :005:
 
Stoper ve önlibero alın be forvet morvet istemem. Hucum gücümüz yeterli türkiye için . Gelen giden kolunu sallayarak pozisyon gol buluyor.
 
oyuncu maliyetlerinde değil sorun sizdedir kardeşim.Şerefiniz haysiyetiniz biraz gururunuz varsa ünal aysalın yarısı kadar adamsanız istifa edin çektirin gidin yeter artık attığınız yalanlar...
 
Scout konusunu eleştirilmesinin pek anlamam çıkaramıyorum açıkçası.
Onları görüş ve bakış açıları bir futbolcuya çok farklı ve bilinçli olur.

Tabiki scout ekibi ciddiden pro seviyesinde ise ki bizdekileri pek tanımıyorum ama kahveden Ahmet Mehmet'i getirmemişlerdir herhalde
 
Ulan nasıl Erenden başka forvet ihtimali düşük.Hıyar herifler.Eren sakatlansa ne olacak.Podolski forvette kayboluyor.Adamın özellikleri tek forvet oynamaya yatkın değil.1 forvet oyuncusuyla ligemi başlanır.Bu kadar gerizekalı adamı istesen toplayamazsın klübe.
 
Bu diarra isi sacma. Alacak takim bu cezayi neden ustleniyormus? Adami hic bir kulup almazki? Hem diarraya maas hem de 10 milyon neden odiycem?? Usulsuzluk yapmis ise diarra yapmis o odemeli.
 
Üst Alt